ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Odchovanec otrokovické Viktorie Dominik Dvořáček se dostal oklikou přes Mladcovou až do Tečovic

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola. Jaroslavice jste udolaly 1:0. Jak těžké utkání to bylo?
Děkuji moc. Bylo to složité utkání, hned brzo se nám podařilo dát gól což je vždycky super, ale z nějakého důvodu jsme nezůstali u toho, co jsme chtěli hrát a začali jsme bránit ten jednogólový náskok. Nakonec se nám to naštěstí podařilo a tři body zůstaly doma.
Tobě se podařilo již ve 3. minutě vsítit vítěznou a také jedinou branku. Co jí předcházelo?
Náš záložník přihrával míč z pravé strany našemu střednímu záložníkovi a míč propadl ke stoperovi Jaroslavic, který podle mě, chtěl míč pouštět brankáři, ale já jsem stál za ním a hned jsem si ten míč přebral a vystřelil pravou nohou kolem brankáře.
Jak hodnotíš Vaše prozatímní vystoupení. Zatím 8. místo za 8 bodů. Není to málo?
Určitě jsme z těch zápasu mohli vytěžit více bodů. Nebyli jsme horším týmem v těch prohraných zápasech, ale to je fotbal. Máme v podstatě v základní sestavě pět nových kluků včetně mě, tak si to musí ještě sednout. Snažíme se hrát fotbal po zemi, který nás na tom hřišti bude hlavně bavit. Ale zápas od zápasu cítím, že jsou naše výkony čím dál tím lepší a věřím, že budeme sbírat více bodů v dalších zápasech, které nás čekají.
Kdo patří k tahounům Bivoje a jaká je zde parta?
My se hlavně snažíme hrát jako tým. Všichni kluci se kterýma v Tečovicích hraju jsou výborní fotbalisti. Samozřejmě v kabině má hlavní slovo náš brankář Zdeňa Jokl, který se nám snaží na hřišti pomoct. Každý zápas chytne minimálně tři jasné šance, takže bych řekl, že patří určitě k nejlepším brankářům, se kterými jsem kdy hrál.
Jaká je zatím Tvá fotbalová kariéra?
Tak s fotbalem jsem začínal na Viktorii Otrokovice, kde jsem prošel téměř všemi kategoriemi. Chvíli jsem hrál ještě za tehdejší Tescomu Zlín. Nejraději vzpomínám na dorost na Viktorce, kde jsme hráli kvalitní soutěž a pod trenérem Štěpaníkem jsme hráli vždycky o 1. místo. Byly to opravdu úžasné roky plné zážitků, na které budu vzpomínat vždycky nejraději.
O víkendu hrajete v Chropyni. Ta teď dostala nakládačku na Veselé a bude si chtít proti Vám spravit chuť...
Určitě proti nám budou chtít vyhrát. Hrají doma a mají tam krásné hřiště a vím, že také chtějí hrát krásný fotbal, takže se na ten zápas těším. A věřím, že tam získáme opět nějaké body, nejlépe všechny tři.
Za Chropyni hraje bývalý ligista Tomáš Josl, budete jej bránit osobně?
Vůbec netuším, jak to trenér má v plánu. Vím, že je to výborný fotbalista. Když jsme tam hráli minulou sezónu s Mladcovou tak byl nejlepší na hřišti. My se musíme ale soustředit na náš výkon. Na tom hřišti hrajeme v jedenácti hráčích takže pokud budeme hrát to, co chceme, tak věřím, že ten zápas dopadne v náš prospěch.
Koho favorizuješ letos na postup do 1. A třídy?
Všechny týmy posílily, takže je to opravdu těžké. Myslím si, že Mladcová, Veselá nebo Chropyně jsou týmy, které mají velikou kvalitu a velké šance na postup. Samozřejmě doufám, že i my bychom mohli týmy nahoře potrápit.
Myslíš si, že koronavirus zastaví podzimní část soutěže?
Já doufám, že snad ne, ale je to opravdu těžko. Vláda pořád mění svá rozhodnutí, jak na běžícím pásu, ale to nemá smysl vůbec řešit. Já jen doufám, že nás nechají dělat to, co nás baví a věřím, že se odehraje co nejvíce zápasů.
Děkuji za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku