Proti Bavorovu jsem skóroval pusou, směje se hráč kola Martin Ráž a dodává, že nováček soutěže se v pohodě udrží

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Martin Ráž – TJ Sokol Bělčice, v zápase proti Bavorovu vstřelil dvě branky a díky tomu zůstává jeho tým stále neporažený.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Jak bys hodnotil zápas proti Bavorovu, myslíš si, že se nováček v soutěži neztratí?
Děkuju za gratulaci a taky za všechny hlasy. Zápas proti Bavorovu nebyl vůbec jednoduchý, s tím jsme ovšem počítali. Ale myslím, že o ten jeden gól jsme byli lepší a vyhráli jsme zaslouženě. Podle mě se Bavorov v soutěži v pohodě udrží.
Vstřelil si dvě branky, popsal bys nám je?
První gól padl hned v úvodní minutě druhého poločasu a byl trochu komický. Po skrumáži před brankou se ode mě míč šťastně odrazil do branky, gól jsem dal vlastně pusou, takhle náhodně jsem ještě nikdy neskóroval. (smích) U druhého gólu, který padl hned za dalších 5 minut, jsem využil nedorozumění v obraně soupeře, šel jsem sám na gólmana a dokázal ho obstřelit. Trochu mě mrzí, že jsem v poslední minutě nezkompletoval HATTRICK, když jsem šel z brejku opět sám na branku.
S kým si na tréninku nejčastěji ve dvojici?
Na tréninku jsem nejčastěji ve dvojice s Karlem Hanzlíkem, když chybí, tak ho zastoupí Ondřej Páca.
V čem jsou podle tebe tvé největší přednosti?
Těžká otázka, na to by asi spíš měli odpovídat trenéři, spoluhráči nebo fanoušci, ale snad v soubojích jeden na jednoho, a ještě možná přihrávka/centr. (smích)
Jaké zatím nejhorší zranění si měl?
Tak seznam mých zranění, to by bylo asi na dlouho, ale určitě nejvážnější zranění byla roztržená slezina, kterou už se nepodařilo v nemocnici zachránit.
V minulém rozhovoru, tvůj spoluhráč Karel Dražan prozradil, že největším bavičem týmu je Karel Zeman, především s jeho příchody na trénink. Dokázal bys nám trochu přiblížit, jak ty jeho příchody probíhají?
Karel to má na hřišti skoro nejblíže ze všech, ale pokaždé chodí tak o 15 minut pozdě. Celou dobu z domova jde pomalu a když se přiblíží k hřišti natolik, že na něj trenér vidí, rozběhne se a těch posledních pár metrů do kabin běží. Celou scénku dokončí trenér Luboš Krameš tím, že zařve: „Karle, chceš mě na***t?!“
Příští kolo hrajete proti Oseku B, jejich áčko hraje až druhý den. Co od zápasu očekáváš?
Do Oseka jedeme v pohodě se třemi výhrami v zádech, ale bohužel asi taky bez několika důležitých hráčů. Očekávám těžký zápas, ale to čekám v této sezóně každý víkend. Jestli nastoupí někteří hráči oseckého áčka nedokážu odhadnout.
Za Bělčice hraješ poměrně dlouho, dokázal by ses představit v jiném dresu?
V Bělčicích mi nic nechybí, máme dobrou partu, pěkné hřiště, snažíme se hrát slušný fotbal. Navíc se tu už čtvrtým rokem věnuji trénování starší přípravky, což tedy zabere moře času a doma to né úplně vždy dobře chápou, ale na bělčickém fotbale mi záleží. O jiném dresu bych ani nepřemýšlel. (úsměv)
Výběr Martina Ráže:
Hráč s nejlepší technikou týmu?
KH7 – Karel Hanzlík
Největší srdcař týmu?
Těch asi musím vyjmenovat víc – trenér Luboš Krameš, Karel Zeman, Martin Hevera...
Nejoblíbenější soupeř ze soutěže?
Husinec
Sparta nebo Slavia?
V Praze jenom Sparta je. (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.