ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Vysočina | 1.B třída sk. A, 2020-2021

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Zdeněk Kalina ze Svratky. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Minulé utkání jste vyhráli proti Chotěboři, jak jste toto utkání viděl?
Z mého pohledu byla první půle herně vyrovnaná, i přesto jsme dali 2 góly. Druhá polovina už z naší strany připomínal jen strach o výsledek. Chotěboř byla na balonu a my bránili, nemohli jsme se dostat do hry co nám trenér nadiktoval o poločase a hráli jen na brejky. Soupeř měl dvě tutovky, které nedal a zbytek se nám podařilo ubránit. V závěru jsme po vydařeném brejku dali na 3:0 a už bylo po zápase.
Jak hodnotíte dosavadní průběh sezóny, ať už z pohledu výkonů nebo postavení v tabulce?
Co se týče výkonů, tak si myslím že špatné nejsou. Přes léto jsem dobře potrénovali a v přípravných zápasech jsme hráli dobře. Bohužel nás v sezóně trápí koncovka a teď i zranění důležitých hráčů. Jinak postavení v tabulce určitě není takové jaké by jsme si přáli.
Jaké byly ambice do podzimní části před sezónou a jaké jsou nyní s odstupem času?
Ambice na začátku sezóny byly držet se v horní části tabulky a myslím že stále trvají i přes naše zaváhání. Jsme teprve na začátku sezony, stát se může cokoli. Rozhodně nic nevzdáváme a porveme v každém zápase o zisk 3 bodů.
Myslíte, že se letošní sezóna zvládne dohrát s ohledem na situaci kolem Corona viru?
Je to velmi těžké říct, jestli ano nebo ne. S tím, jak se vyvíjí situace a počty nakažených stoupají, tak pár zápasů bude nejspíš odložených, ale jestli to bude na zrušení celé sezóny si netroufám říct. Byl bych určitě pro, aby se sezóna dohrála, protože trénovat a nevědět, jestli a kdy si zahrajeme zápas bylo už docela na hlavu. Ale zdraví máme všichni jenom jedno …
Jak hodnotíte Vaše osobní výkony v prvních 5 kolech?
S výkony spokojen nejsem, určitě se ode mě očekává více gólů a jsem si toho vědom. Člověk musí být vždycky se sebou nespokojen, aby na sobě pracoval a zlepšoval se.
V dalším kole jedete do Batelov, jak vidíte toto utkání?
Do Batelova jedeme v dost okleštěné sestavě z důvodu svatby našeho spoluhráče a kamaráda. Bude to těžký zápas, májí tam spoustu šikovných kluků, ale určitě nic nevzdáváme předem. Půjdeme do zápasu jako do každého jiného a pokusit se vyhrát …

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.