ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 5.kolo Zlínský | Krajský přebor - Patrik Koutník je napajedelským patriotem, ale nabídce do vyšší soutěže by se nebránil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 5. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, proti Nevšové jste museli otáčet duel z 0:1, jak hodnotíš tento zápas?
Do zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně už od první minuty, ale už na začátku jsme prohrávali po moji chybě při rohu 1:0. Celý první poločas jsme se snažili skóre dorovnat, ale nedařila se nám v zakončení . Ve druhém poločase jsme soupeře uběhali. Byla u nás vidět velká vůle po vítězství, za což jsme byli odvděčněni a na konci jsme se mohli radovat za tři body, které jsou pro nás velice důležité.
Tobě se podařilo deset minut před koncem dát rozhodující branku, co jí předcházelo?
To byla situace, kdy byl faul na Jardu Lacigu na polovině soupeře . Měli jsme standartní situaci, kterou rozehrával Dvořáček, já si naběhl do prostoru na přední tyč a ze štěstím jsem balón lízl a před gólmanem to ještě skočilo a vrazil si to do brány.
Jak vidíš Vaše podzimní výsledky, zatím jsou jako na houpačce? Porazili jste vysoko Morkovice a potom dostali výprask v Holešově?
Proti Morkovicím se nám podařilo úplně vše a byla to hodně důležitá výhra pro nás. Víme, že Morkovice budou hrát na špici soutěže, proto je vítězství hodně cenné. Proti Holešovu jsme měli velmi dobrý první poločas, kdy jsme byli lepší na balónu, ale bohužel po naši chybě jsme darovali soupeři gól. Na začátku druhého poločasu soupeř dal rychlé dva góly a my jsme na to nedokázali zareagovat. Ke konci zápasu přidal domácí tým další dvě branky, které určily takový výsledek.
Kdo Tě přivedl k fotbalu a kde jsi s ním začínal?
K fotbalu mně přivedl můj taťka a začínal sem s ním ve svých pěti letech v Napajedlích.
Jaká je zatím Tvá fotbalová kariéra? Na které trenéry rád vzpomínáš?
Moje fotbalová kariéra není moc velká. Začínal jsem v Napajedlích,kde mně trénovál celou dobu až do 18 let pan Saibert, za což sem mu velice moc vděčný a naučil mě hrát fotbal. Tímhle bych mu chtěl poděkovat za to vše. Potom jsem přestoupil v mužích do Kudlovic na dva roky, kde mě měl pan trenér Ježek . No a teď už pátým rokem hraji opět v Napajedlích, kde jsem potkal trenéry - Vávru, Leitnera a momentálně našeho trenéra Pospíšila.
Pomýšlíš i na to, zahrát si vyšší soutěž?
Momentálně jsem vděčný, že můžu hrát krajský přebor a jsem za to hodně vděčný. Ale kdyby se naskytla příležitost jít hrát vyšší soutěž, tak by to člověk měl zkusit, takže bych se tomu nebránil.
Kdo patří k největším oporám Napajedel?
Náš tým je poskládaný takový mix zkušení a mladí kluci, což je dobré a opory týmu určitě Jarda Laciga , Michal Dvořáček a Michal Huťka. To jsou hráči, kteří nám dávají zkušenosti a my se máme od koho učit.
O víkendu hrajete na horké půdě v Nedašově, to bude pro asi těžká šichta?
V Nedašově to bude těžké . Soupeř je sice momentálně na spodku tabulky, ale určitě je nepodceníme a očekáváme tak podobný zápas jako ve Velkých Karlovicích, kde bylo hodně soubojů a nakopávané balóny . Ale určitě tam budeme chtít bodovat a nic tam nedáme zadarmo.
Kdo je podle Tebe největším kandidátem postupu do Divize?
Letošní sezóna vypadá celkem vyrovnaně, ale počítám, že o postup se poperou Morkovice,Kvasice a Luhačovice.
Jaké máš záliby a čím se živíš
Moje záliby jsou běhání, cvičení a trávení volného času s přáteli. Momentálně pracuji a dělám strojařinu.
Myslíš si, že pandemie ohrozí i fotbalový podzim v kraji a co říkáš o opatřeních v duelu se Skotskem?
No člověk neví, co se stane ze dne na den, ale já bych byl rád, kdyby se podzim dohrál. Ale zdraví je na prvním místě a situace taková, že nikdo neví, co bude za týden. To co se stalo proti Skotsku asi nikdo nečekal po zápase ze Slovenskem, ale bohužel došlo takové rozhodnutí. Ale myslím si, že ti co proti Skotsku nastoupili, vůbec neudělali ostudu.
Děkuji za rozhovor.
Chtěl bych závěrem tímhle poděkovat troubovi (fordovi) a také našemu týmu, že mi kluci posílali hlasy.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.