Z posledních minut jsme vytěžili maximum

Hráčem třetího kola se stal obránce Frymburka Jan Ribár a na řádcích níže s ním přinášíme tradiční rozhovor, který náleží každému, kdo toto ocenění získá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste viděl zápas proti Větřní ?
Řekl bych, že nikdy nejdu na hřiště s přesvědčením, jo tak tento tým rozsekáme jako nic, natož na Větřní. Nějakou dobu jsem se s touto partou nesetkal, proto mě trochu překvapilo, jak mají tým omlazený. Zápas jako takový mohl být pro oko diváka zajímavý, hrálo se v docela vysokém tempu, i když vyložených gólových situací mnoho nebylo. Poslední minuty zápasu přinesly poměrně kuriózní situaci, ze které jsme zaplať pánbůh vytěžili maximum – tížený gól, který nám zajistil 3 body.
V dalším kole vás čeká Sedlec, který měl dva týdny pauzu, jaký zápas očekáváte ?
Se Sedlecem byly vždy zápasy vyhrocené, divil bych se, kdyby byl tento jiný. Doufám, že se zápas neodloží a my udržíme podzimní neporazitelnost.
Jak jste prožíval jarní nucenou pauzu? Chyběl vám fotbal ?
Bylo to dost zvláštní období. Když jsem se zranil nebo hodně výjimečně dostal červenou kartu, stále jsem mohl přijít na hřiště a na fotbal se podívat. Na jaře to nebylo možné a byl to velký nezvyk. Doufám, že se to v takové míře už nebude opakovat.
Jaká je vaše dosavadní fotbalová kariéra ?
Co se týče změny klubů moje kariéra nijak pestrá není. Co se týče postů na hřišti, tak tam jsem se podíval po levé straně na všechny pozice až do brány, kde jsem stával, tuším, dvě sezóny za frymburské žáky. Od letošní sezóny mě trenér staví na post stopera, kde mě to hodně baví.
Jaký je váš oblíbený klub a hráč ?
Můj oblíbený klub je českobudějovické Dynamo. Ale můj srdcový klub je náš frymburský. Řekl bych, že po letech máme u nás zase pořádně stmelené jádro. Jednotlivé hráče úplně nestíhám sledovat, fotbal beru jako kolektivní sport.
Víte kolik vás bude stát výhra v anketě hráč kola týmové kasy ?
Skoro raději bych na tuto otázku neodpovídal, protože i minule jsem si odpovědí tak akorát naběhl a pak v kabině bylo zle.
Kolem fotbalu je aktuálně hodně nucených opatření a doporučení, jaký na ně máte názor ?
Je to spíš vtipné, ale pokud má někdo nahoře pocit, že takto nás ochrání a budeme moct na podzim hrát, budu to respektovat. Před prvním zápasem jsem se ale trochu divil, co vymysleli za opatření, ale samozřejmě je všichni hodně důrazně dodržujeme.
Myslíte si, že se soutěže plnohodnotně dohrají?
Doufám v to, chceme hrát. Ale nikdo z nás teď nemůže vědět, jak to bude za měsíc natož v listopadu či na jaře. Teda někdo to možná ví, ale já to nejsem. Snad se vše ustálí na únosné hranici a hrát se bude.
Děkuji za rozhovor.
Já také děkuji
minidotazník Jana Ribára
Oblíbený herec a herečka ?
Robert De Niro, Anne Hathaway
Oblíbený film a seriál ?
Godzilla, Pacific Rim, seriál Černobyl
Oblíbená hudba ?
Spíše taneční, ale kromě metalu si poslechnu vše, co se mi líbí.
Ideální dovolená ?
Ta, co přijde příště.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.