Chtěl bych zamakat a zabojovat o místo ve druhé lize, říká střelec Vyškova

Hráčem 5. kola MSFL se sice stal uničovský Jan Ambrozek, ale jelikož byl hráčem kola i dva týdny zpátky, tak vám přináším rozhovor s druhým v pořadí Denisem Nieslanikem, který stihl za Vyškov dvě branky během třinácti minut na hřišti a uklidnil svůj tým gólem na 2:0 a 3:0 proti béčku Jihlavy. Ve Vyškově hostuje z druholigového Třince, za jehož béčko stihl v minulé sezoně v divizi devět branek ve třinácti duelech. V letošní sezoně naskakuje zatím pouze ze střídačky na pár minut, ale i tak stihl tři branky, protože se trefil po šesti minutách hry i ve středečním vloženém kole na půdě béčka Fastavu Zlín při remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Během třinácti minut jste vstřelil dvě branky, jak tohle své vystoupení hodnotíte?
Přišel jsem na hřiště, abych týmu pomohl, což se podařilo. Dal jsem dvě branky a rázem to bylo 3:0 a už bylo takzvaně po zápase.
Zatím jste vždy šel na hřiště jen na pár minut. Čím to bylo a věříte, že váš výkon proti Jihlavě vás vystřelí do základní sestavy?
Jsem rád i za těch pár minut. Tady je hodně zkušených hráčů a je těžké se prosadit. Doufám, že mi to pomůže. A když ne do základu, tak aspoň na větší minutáž.
Neublížila vám pauza, protože v prvním kole na jaře jste začínal v základní sestavě?
Pauza ublížila asi každému. Já jsem trénoval v Třinci, takže jsem byl pořád s balónem, ale jak jsem se vracel do Vyškova, tak tým se posílil a je těžké se prosadit.
Proč jste zvolil hostování ve Vyškově?
Osobně jsem chtěl zůstat v Třinci, ale trenér mě poslal na hostování, a proto jsem si vybral Vyškov. Až na pár drobností, jako je vzdálenost na cestování a to, že jsem daleko od rodiny, se mi tady líbí.
Jaké má Vyškov v letošní sezoně cíle?
To je zatím ještě běh na dlouhou trať, ale zatím je asi cíl udržet se v horní části tabulky.
Jaké jsou vaše fotbalové cíle?
Mé cíle jsou zamakat a v zimě se poprat o návrat do A mužstva v druholigovém Třinci.
Loni v divizi jste dal 9 gólů, jaký je rozdíl mezi MSFL a divizí?
Rozdíl mezi divizí a MSFL není až tak moc velký. Změny tam určitě nějaké jsou jak v rychlosti a trochu v kvalitě, ale až tak markantní rozdíl to není.
Věříte, že můžete podobný počin realizovat i ve 3.lize? Poměr minut a gólů máte zatím dobrý.
Byl bych rád, kdyby se to povedlo. Nějaký cíl jsem si dal. Chtěl bych dát alespoň sedm gólů, ale bude to složité, když nemám moc těch minut, ale doufám, že se to povede a dostanu více možností.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.