Kamil Molnár - Neměnil bych, Jakubčovice jsou pro mě srdcovka.

Fotbalisté Jakubčovic nad Odrou stále šlapou jako dobře namazaný stroj, a to nejen na hřišti, ale také v kabině. Tentokrát slavily úspěch v ostravské Vřesině, odkud si odvezly tři body zásluhou gólu Kamila Molnára. Právě střelec jediné branky se následně stal vítězem hlasování o nejlepšího hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
1. Potěšilo vás vůbec vítězství v této anketě? Nebral už jste to jako hotovou věc? Moment překvapení asi scházel…Neuvažovali jste třeba, že byste nechali vyhrát někoho jiného? (úsměv)
Jak by řekl známý klasik: „Tak tohle jsem tedy opravdu nečekal“. (smích) Víte jak, já gólovky raději přenechávám jiným, proto mě samého vítězný gól překvapil. Když jsme ale po zápase došli do šatny, ještě jsme ani neměli vyzuté kopačky a Malin to už zase hecoval. A abych řekl pravdu, vzápětí jsem už začal v hlavě listovat kuchařkou, co zase upeču. Ani na vteřinu by nás ale nenapadlo, že bychom nechali záměrně někoho ze soupeřů vyhrát. Stejně jako na hřišti chceš vyhrát každý zápas, tak i v této anketě chceme vyhrát každé kolo, pokud tam tedy někoho od nás budete ještě nominovat. (smích)
. Jakou sladkostí tedy obdarujete své spoluhráče?
Moje nejoblíbenější čokoládové fondány. Myslím, že moje výhra v této anketě je pro kabinu v tomto dvojnásobná výhra.
Nominaci jste získal za výkon v zápase proti Vřesině. Jak obtížné to bylo utkání? Oproti předchozímu utkání jste se strachovali až do konce o vítězství a rozhodoval jediný gól...
Proti Slavkovu jsme dali rychlé 3 branky a bylo takřka po zápase. Vřesina nám nedávala tolik prostoru a určitě byla důraznější v bránění a v osobních soubojích. Každý zápas je prostě jiný. V prvním poločase jsme Vřesinu do ničeho nepustili a klidně jsme po půli mohli vést 2:0. V druhém poločase po obdržené brance jsme se hodně zatáhli a ještě k tomu přišlo vyloučení v našem kádru, ale domácí hráli naštěstí jen po pokutové území.
. Vřesina patří k velmi silovým a agresivním soupeřům. Vy jste spíše technické mužstvo. Jak jste se vypořádávali s důrazem domácího týmu? Zápas jste nakonec končili v oslabení…
Soupeřův důraz nám vždy dělá problémy, ale Vřesina spíše hrála dlouhé nakopávané míče na vysoké útočníky, kteří se sráželi s našimi obránci a ti už jsou na to zvyklí a docela se nám tyto souboje dařilo vyhrávat, což přispělo i k tomu, že jsme si z Vřesiny odvezly 3 body.
Vy osobně jste se postaral o jedinou branku celého utkání. Můžete nám prosím popsat tuhle gólovou situaci?
Když já ani vlastně nevím, jak jsem to trefil. Ale pokud si matně vzpomínám, tak Kevin (Danek Vavroš) zahnal přihrávkou k rohovému praporku Kubu Petra, který míč doběhl, což jsem až tak nečekal. Rozbíhal jsem se až z poloviny hřiště a se zvednutou rukou běžel až do 16ky, doufal jsem, že si mě Kuba všimne. Asi mě zahlédl a poslal pěkný centr přesně na volej, zapřel jsem se o svou pravou nohu, kterou mám, jak řekl náš gólman Bučos, jen na opírání a levačkou jsem s přispěním teče domácího obránce trefil míč do branky. Takovou ránu by podle mě nechytil ani zmiňovaný Bučos.
Ke kanonýrům zrovna nepatříte. Kdy naposledy jste se trefil?
Pravda, patřím spíše ke svátečním střelcům. Kdybych měl zapátrat hluboko v paměti, tak naposledy jsem se trefil asi někdy na podzim v roce 2018, to jsem dal za podzimní část celkem 6 branek. Bohužel na jaře 2019 jsem měl zranění a rok jsem nehrál fotbal. To mě docela přibrzdilo v rozjeté kariéře kanonýra. (smích)
. Po čtyřech soutěžních kolech máte maximální počet bodů. Míříte za postupem do krajského přeboru? Jak dlouho udržíte tuto formu?
Jak dlouho udržíme tuto formu, neví nikdo. Budeme se snažit šňůru výher držet co nejdéle. Na začátku sezóny je vždy důležité chytit začátek, což se nám zatím daří. Spokojeni jsou i fanoušci.
Dá se říct, že se řadíte mezi inventáře jakubčovické kopané. Co pro vás tento klub znamená?
To je pro mě otázka k hlubokému zamyšlení, co bych k tomu tak řekl? Jakubčovický fotbal mi přináší radost, starost, ale víte jak to je, co bych bez něj dělal. (úsměv)
V jakubčovickém dresu už jste zažil mnohé. Co považujete za největší úspěch a kdy jste se naopak cítil nejhůře?
Zažil jsem pana Hájka a byl, dá se říct u všeho, co pro jakubčovický fotbal udělal a díky tomu jsem mohl zažít postupy z nižších soutěží až do divize. Nejhorší chvíle jsme zažívali po jeho úmrtí, kdy jsme nevěděli co s jakubčovickým fotbalem bude dále.
Opravdu jste nikdy neuvažoval o změně dresu? Nehledáte novou výzvu?
Možná kdyby přišla nabídka na sedmimístnou částku, tak bych nad změnou dresu popřemýšlel…. Ale neee, kecám. (smích) Neměnil bych, Jakubčovice jsou pro mě srdcovka.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.