Rozhovor s hráčem 2. kola 1.A třídy - Pavel Jarina

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče ve 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Pavel Jarina, útočník TJ Startu Bělá nad Radbuzou a někdejší mládežnický reprezentant. Pavel v utkání s Kaznějovem zaznamenal 5 branek během prvního poločasu a i díky tomu Bělá vyhrála nad svým soupeřem 5:3. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Předně přeji vše nejlepší ke včerejším narozeninám. Připravené gólové šance byly asi dárkem od tvého týmu, že?
Děkuji. Ano to byly, máme výborný tým. Už spolu hrajeme dlouho, takže o sobě už každý ví, zejména jak si kdo nabíhá a tak. Takže mě nacházeli parádně.
To bude asi finančně náročný týden...? Narozeniny, pět branek, hráč kola a rozhovor...
No to bude... Slyšel jsem jen za rozhovor něco o 1000 Kč. Ale mě to nevadí, já si to pak na dokopné zase vypiju.
Je pravda, že už spolu nějaký čas hrajete. Ale předtím jsi hrál jinde... Domažlice, Viktorka, nakoukl jsi i do mládežnické reprezentace i za hranice do Fürthu. Jak na tyto časy vzpomínáš?
Vzpomínám na ne v dobrým. Vždycky, když sedíme s klukama v hospodě a koukáme na Viktorku, tak se bavíme, že na mě mohli koukat a místo toho s nimi sedím v hospodě. V Německu jsem nakonec nehrál, protože jsem se zranil. Tak jsem šel do Bělé a už jsem tu zůstal.
A co se stalo, že jsi nakonec v Bělé?
Chtěl jsem si zahrát s lidmi, se kterými jsem začínal hrát fotbal. Začalo se nám dařit a hlavně máme super partu, takže jsem v Bělé spokojený.
Mimo jiné jsi byl i na testech v zahraničí - Manchesteru City... Tam to nedopadlo proč?
Byly to jen testy. Byli jsme tam s Michalem Krmenčíkem. Takže jsme si zatrénovali a zahrál jsem si přátelák proti Evertonu. Byl to zážitek tam být. Je tam úplně jiné zázemí než kdekoliv tady v Česku.
To když jste se oba vrátili, tak z toho asi žádná další nabídka nevzešla. Nebo byl nějaký zajímavý telefonát do jiné akademie, který jste odmítli?
Než jsme tam odletěli, tak jsme podepsali s Plzní smlouvu, takže to jinam ani nešlo. Slyšel jsem pak, že přišly nějaké nabídky ze Sparty. Ale nad tím jsem ani nepřemýšlel, v Plzni jsem byl rád.
Zajímavé. Ale necháme minulost být. Hrajete druhou sezónu v 1.A třídě. Jaké jsou vaše ambice a na kolik si věříš branek v této sezóně?
Ambice jsou všude stejné, nikdo nechce hrát o záchranu. A my také ne. Jak už jsem říkal, máme dobrý tým, takže bychom se chtěli pohybovat kolem toho 5. místa. Pokud mi spoluhráči budou nahrávat jako do teď, tak bych se 25x možná mohl ukopnout.
Na závěr, máš pro někoho nějaký vzkaz, prostřednictvím tohoto rozhovoru?
Chtěl bych touto cestou vyzdvihnout mého spoluhráče Patrika Cingroše, který je pro nás nesmírně důležitý, jak na hřišti, tak hlavně mimo něj. Jsem moc rád, že můžu hrát s ním a ne proti němu, protože jeho fotbalová kvalita je prostě neskutečná.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.