ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 4.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - Účast bývalých ligových fotbalistů Dujky, Janíčka nebo Josla v naší soutěži je obrovská zkušenost hlavně pro mladé hráče, říká Michal Kraváček z Mladcové

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 4. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V Ludkovicích jste jen remizovali a následně prohráli na penalty, jak utkání probíhalo?
Těžko se mi ten zápas hodnotí. Jsem trochu zklamaný, že se nám nepodařilo vyhrát. Musím ale uznat, že to bylo těžké utkání, které skončilo zaslouženou remízou. Penalty už jsou trochu o štěstí a nám tyto rozstřely dlouhodobě moc nejdou. Myslím si, že jsme hlavně v prvím poločase měli daleko víc ze hry a soupeře nepustili do nějakých šancí. Bohužel my jsme si vytvořili jen málo nebezpečných šancí. Většinou vše končilo u velkého vápna. Druhá půle už byla hodně kouskovaná. Podařilo se nám sice dát branku, ale v tu chvíli jakobychom přestali hrát dopředu a soupeř začal mít mírnou převahu hlavně z nakopávaných balónů na vysoké utočníky. Následně se soupeři podařilo vyrovnat z trestného kopu. Krásná branka do horního rohu. Klobouk dolů před střelcem.
Opět jsi dal za Mladcovou branku, co jí předcházelo?
U mě je 90% gólů hlavou stejně jako v tomto případě. Halča (Tom Haloda) zahrával roh, trefil mě do hlavy a balón se odrazil do brány.
Se dvěmi brankami vévodíš Vaší tabulce střelců, co na to říká obávaný kanonýr Tomáš Haloda?
To je spíš otázka pro Halču, než pro mě. Věřím, že se třeba už o víkendu předvede a dostane se do čela. Třeba pak bude vybrán do sestavy kola, vyhraje a odpoví na tuto otázku sám.
Neuvažujete o znovu angažování snajpra Jirku Jaroše?
Digy (Bílý Drogba Jaroš) by se určitě hodil. Jeho zkušenosti a střelecké dovednosti by určitě pomohly. Myslím si, že on i já víme, že Mladcová by měla hledat někoho mladšího s podobnými dovednostmi. Stejně jako u dalších starších hráčů.
O víkendu hrajete se Slavkovem p/H a to by měly být pro Vás povinné tři body?
Tohle si nemyslím. Každý zápas má 90.minut a každý může vyhrát. Obzvlášť v této soutěži. Čekám těžký zápas.
Jak jsi prožíval dlouhou pauzu bez fotbalu, manželka asi byla spokojena?
Je pravda, že odpočinek byl dost dlouhý. Užíval jsem si moje dva kluky. Starší hraje fotbal ve Zlíně, tak jsme chodili hodně kopat a jezdili na kole. Já mám zlatou manželku. Můj fotbal jí “snad” nevadí. Jezdí se s klukama i dívat. Je zřejmě zvyklá od švagra (spoluhráč Michal Blažek).
Myslíš si, koronavirus ukončí i podzimní krajské soutěže?
Tohle si netroufnu odhadnout, jelikož to závisí na jiných, kteří můžou ze dne na den rozhodnout a soutěž ukončit. Já bych si přál, aby se dohrálo. Nechci celou věc zlehčovat, ale stejně si tím bude muset projít každý.
Koho favorizuješ na postup do 1. A třídy?
Chropyni. Minulou sezónu hrála na podzim velmi dobrý fotbal a i v této sezóně to potvrzují. Tomáš Josl tam udělal velký kus práce.
Co říkáš na start bývalých exligistů ve Vaší soutěži - Janíčka, Dujky nebo Josla?
Je to příjemné zpestření soutěže a zkušenost hlavně pro mladé hráče zahrát si s nimi nebo proti nim. Jejich přítomnost je může posunout fotbalově dál. Přeju jim, ať jim zdraví vydrží a hrají co nejdéle to jen půjde.
Jak vidíš letošní ambice Mladcové?
Soutěž bude hodně vyrovnaná. Myslím, že náš tým má na vrchní část tabulky, tak snad to tak i bude. Přišlo dost mladých hráčů, tak je třeba, aby si vše sedlo, začalo se víc makat a pak to bude dobré.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku