Nechtěl bych proti nám hrát, říká rosický Vítámvás

Hráčem čtvrtého kola Moravskoslezské fotbalové ligy se stal fotbalista Rosic Jan Vítámvás. Ten v minulé kole pomohl vítěznou brankou Rosicím ke třem bodům na půdě Sigmy Olomouc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Můžete nám představit vaši dosavadní kariéru?
Začínal jsem ve Spartě Brno. V žácích jsem přestoupil do Zbrojovky a od můžu v působím Rosicích, takže to mám opravdu pestré.
Jaké jsou cíle Rosic v téhle sezoně?
Zatím jsou odehrané jen čtyři kola, ale chceme hrát samozřejmě co nejvýš samozřejmě. Když budeme každý zápas hrát to, co umíme, tak se nemáme čeho bát a nahoře se udržíme. Naše cíle jsou jednoduché - vyhrát každý zápas.
Myslíte si, že letošní sezona po koronapauze bude jedna z nejvyrovnanějších?
MSFL je každý rok vyrovnaná. Letos nečekám nic jiného, každý zápas je v téhle soutěži náročný.
Jaké jsou vaše osobní fotbalové cíle?
Moje cíle jsou vyhrát MSFL a Národní pohár - takže zatím máme šanci. (směje se)
V čem vidíte největší sílu Rosic?
Největší síla týmu je v tom, že jsme možná fyzicky nejsilnější mužstvo v soutěži. Upřímně bych proti nám nechtěl moc hrát. A máme výborné vedení. Trenér Kugler a ředitel Čejka dělají malé zázraky.
V Mol cupu jste dostali ligovou Zbrojovku, některé týmy se odhlašovaly z poháru, jak to vypadá v Rosicích?
My hráči chceme samozřejmě hrát, ale je to na vedení. Hrát s ligovým mužstvem je vždy zážitek, zvlášť se Zbrojovkou, ale jako každý zápas i tenhle zápas půjdeme zkusit vyhrát. Šance je vždycky.
Čekají vás Otrokovice, které vás jako poslední porazily v soutěžním utkání. Co od zápasu čekáte a jak se na něj připravujete?
Naposledy jsme tam prohráli po hrozném výkonu. Takže motivace je jasná - vrátit jim to, ale nebude to lehké, to víme všichni. Ale cíl je výhra.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.