Rok jsem se nemohl prosadit, tak konečně to vyšlo, říká hráč kola Libor Pechoč

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Téměř po roce jste se stal znovu hráčem kola a jste autor hattricku. Jak se Vám hrálo po tak dlouhé nucené pauze a jak hodnotíte celkový průběh zápasu se Ševětínem nad kterým jste zvítězili vysoko 7:2?
Rok jsem se nemohl prosadit, tak konečně to vyšlo ☺. Samozřejmě pauza byla veliká a každý se na zápas moc těšil, jen jsme nevěděli v jaké formě to bude a co od toho očekávat. Zpočátku to bylo takové nervózní, kdy jsme inkasovali dva góly ale myslím si, že si to v průběhu zápasu sedlo a zaslouženě jsme vyhráli. Jen doufám, ze to zase nebyl na dlouhou dobu poslední zápas a celá sezóna se v poklidu a bez nějakých obtíží normálně dohraje.
Dnes vás čeká zápas v Chýnově, který v prvním kole podlehl Loko ČB. Jaký zápas očekáváte?
Abych řekl pravdu, já jsem s tímto soupeřem nikdy nehrál. Ve výsledku tohle bude asi můj pátý soutěžní zápas, kdy dva z toho byly proti Ševětínu. Takže nemůžu posoudit, jak na tom tento soupeř byl nebo momentálně je. V prvním kole sice Chýnov prohrál ale co jsem tak slyšel, jedná se o kvalitní tým. Nicméně se o vítězství popereme.
Nastali nějaké hráčské změny ve vašem týmu?
Na fotbalový důchod se do týmu přidal Míra Koláček, který si na stará kolena chtěl zahrát kvalitní fotbal ☺. Jinak tým zůstal víceméně stejný.
Jaké cíle má v letošní sezóně váš klub?
Cíle jsou jen ty nejvyšší ☺. Pro mě osobně je nejdůležitější, aby byla dobrá parta lidí, kterou to baví a chodí na ten fotbal rádi, ostatní přijde samo.
Jak probíhala příprava před sezonou?
Jak jste sama říkala, byla dlouhá pauza. Scházeli jsme se vesměs celý rok, aby si člověk trochu kopnul do balónu. Před sezonou jsme měli dvě přípravné utkání. První ve Vodňanech, které jsme prohráli a následně doma proti Netolicím, kdy jsme zvítězili. Příprava probíhala asi klasicky, něco jsme si zaběhali. Někdo víc, někdo míň a nějaké to pivko jsme také vypili. Takže bychom měli být na sezónu kvalitně připraveni ☺.
Věřím, že ano. Děkuji moc za rozhovor a přeji ať se Vám daří ve fotbale, ať přibývají hattricky a samozřejmě ať se především daří v osobním životě.
Děkuji, Vám také.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.