Jestli nastoupím i proti Čkyni? To bude záležet taky na tom, jak zvládnu v sobotu večerní individuál, směje se hráč kola Jan Hoch

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Jan Hoch – TJ Osek B, v zápase proti Stachám nastoupil do druhé půle, a ještě stihl vstřelit hattrick a tím otočit stav zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k vítězství v naší anketě. V sobotu jsi doma v 10:15 hrál za váš A-tým proti Táborsku B a od 15:00 si byl vypomoci vašemu B-týmu ve Staších. Stihl jsi vůbec oběd? Oba zápasy byly jiné, ale které výhry si ceníš víc?
Děkuji za gratulaci. Jídlo jsme měli přichystané hned po áčku, takže oběd jsem stihnul. Řekl bych, že dopolední zápas byl sice fyzicky náročnější, ale odpoledne jsme museli otáčet výsledek, takže si cením obou výher.
Za béčko si minutu před koncem kopal penaltu za nerozhodnutého stavu 3:3. Byl jsi k penaltě povolaný, nebo sis vzal míč a šel chladnokrevně pro hattrick?
Určený jsem nebyl, ale v zápase se mi dařilo, takže jsem si na penaltu věřil.
Za áčko v krajském přeboru nastupuješ třeba proti Davidu Lafatovi, bereš takový zápas nějak vážněji? Jsi sparťan?
Je to samozřejmě zajímavé srovnání zahrát si proti ligovému fotbalistovi, ale nijak vážněji tento zápas neberu, přeci jen je to zápas o 3 body jako každý jiný. Ano, už odmalička fandím Spartě.
I v áčku patříš mezi důležité hráče. Měl jsi před sezonou nějaké nabídky od jiných klubů, zvážil bys případně nějakou?
Před sezonou nějaké nabídky byly, ale v Oseku jsem maximálně spokojený. Máme skvělou partu, takže nyní o odchodu neuvažuji.
Příští kolo hraje béčko v neděli proti Čkyni a áčko v sobotu. Mají si obránci Čkyně už teď dávat pozor, nebo tentokrát půjdeš jen na jeden zápas?
To ještě nevím, asi bude záležet na tom, jak se budu fyzicky cítit po zápase áčka. A jelikož bengo hraje v neděli ráno, tak taky bude důležité, jak zvládnu v sobotu večerní individuál (smích).
Když se vrátíme k I. B třídě sk. B, tak které týmy budou podle tebe hrát na špici?
Podle mého názoru bude na špici hrát trojice Čkyně, Vacov, Sedlice. Všechny tři týmy mají kvalitní hráče, a proto si myslím, že oni se budou prát o titul.
Čím je pro tebe vlastně fotbal?
Fotbal je pro mě nedílná součást života. Já fotbalem žiju už od dětství, takže si bez něj život nedokážu představit.
Výběr Jana Hocha:
Největší kliďas týmu?
To bude asi Tomáš Hromek, který zůstává klidný za jakékoliv situace.
Hráč s nejtvrdší střelou týmu?
Ondřej Mareš má v noze dynamit.
Největší bavič týmu?
Tady bych řekl nejspíše celý tým.
Největší srdcař týmu?
Jarda Sládek, Pepa Diviš.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.