Rozhovor s hráčem 1. kola 1.A třídy - Petr Bednář

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal petřínský Petr Bednář, který v zápase se Svéradicemi oblékl také kapitánskou pásku. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde. 

Doporučení pro čtenáře - nepřístupno lidem, kteří nemají smysl pro humor!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jako odchovanec Petřína jsi jistě s tímto plzeňským týmem zažil hodně. Máš nějakou nejhezčí a zároveň nejsmutnější vzpomínku spojenou s tímto klubem?
Co se týče nejkrásnějších vzpomínek, těch je samozřejmě spousta a stále přibývají. Pokud bych měl jmenovat jednu, určitě je to vzpomínka na Máru Vohrnu ve sprše, to je prostě zážitek. Jako nejsmutnější bych uvedl nedávnou vzpomínku, když jsem se dozvěděl, že Aleš Demeter jde na testy do Domažlic, to mě opravdu zasáhlo a nedovedl jsem si bez něj představit fungování našeho týmu a hlavně jsem se dokázal vcítit do situace našich trenérů, protože ti Alešovi doposud stavěli sestavu na míru. Naštěstí Aleš trenéry v Domažlicích nepřesvědčil a před prvním mistrákem se k nám vrátil a hned nám pomohl parádní červenou kartou proti Chebu, po které jsme následně zápas otočili v náš prospěch.
Tvá pozice byla v minulosti spíše v A týmu. Proč po tobě trenér Vodrážka sáhl do zápasu Béčka?
Postupem času jsem zjistil, že Vodr příliš fotbalu nerozumí a začíná se u něj projevovat i senilita, která je však v rámci našeho trenérského ansámblu evidentně nakažlivá. Jinak si to logicky vysvětlit nedokážu.
Petřín je složen vesměs z mladíků kolem 20 let. Pár vás je tam starších, kolem třicítky a víc. Je to výzva mladým stíhat, nebo je ještě strčíš do kapsy? Anebo využíváš jiných předností?
Týden před prvním mistrovským utkáním jsme hráli oficiální utkání Staří vs. Mladí, kdy jsme se oblékli i do dresů a vše bylo bráno opravdu vážně, prakticky jako generálka. Výsledek utkání byl pro mladé naprosto devastující, když prohráli 5:1. To podle mě hovoří za vše. Bohužel Vodra během zápasu zřejmě krom senility postihla i náhlá slepota a i nadále mladé saláty staví do základní sestavy.
Máš ještě nějaké fotbalové ambice?
Mojí aktuální ambicí je překonat sezonní rekord a připsat si proti Doubravce alespoň 5 minut na hřišti. Co se týče těch dlouhodobějších, rád bych vydržel co nejdéle bez nějakého zranění a pomohl naplnit klubové ambice v podobě postupu obou týmů do vyšších soutěží.
Měl jsi možnost vyzkoušet jiné angažmá? Jak jsi se rozhodl?
Samozřejmě, nabídek bylo mnoho, přičemž asi to nejvážnější laso přišlo ze Starého Plzence v době, kdy ještě hrál v I.B třídě. Prakticky jsem byl už jednou nohou v Plzenci, když se nakonec ukázalo, že si tamní funkcionář opatřil špatné telefonní číslo a místo mě má zájem o Tomáše Beránka, který u nás na Petříně hrál asi před 10ti lety.
Jak vidíš následující zápasy - Áčka v derby na Doubravce a Béčka na výpravě v Žihli?
Vzhledem k našim vysokým cílům nepřipadá v úvahu nic jiného než dvě výhry. Béčko může limitovat pouze příšerná umělka v Žihli, áčko pak pouze kvalitní hra Doubravky. Závěrem bych chtěl poděkovat paní Trojovské, díky které jsem měl tu čest být vítězem ankety o hráče kola.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.