Do nové sezóny jdeme s největším cílem - postup, říká Tomáš Mazáč z Pelhřimova

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Ve 2.kole KP Vysočiny jste zvolili hráčem kola pelhřimovského snajpra Tomáše Mazáče, otázky a odpovědi z rozhovoru si můžete přečíst v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti. Stal jsi se hráčem 2.kola, v zápase proti Šebkovicím jsi vstřelil. 3 branky, můžeš ty branky popsat ?
Děkuji za gratulaci. První gól byl můj typický, dlouhý balón za obranu, míč jsem vypíchl mezi obránci a uklidil do sítě. Druhý, střela za vápnem takzvaně "bodlem", když už jsem nevěděl co s míčem a třetí po rychlé akci ze strany a střela křížem.
Vloni jsi byl nejlepším střelcem ligy a i přesto jsi nastoupil do prvního zápasu z lavičky, čím to bylo ? Je v sestavě Pelhřimova velký přetlak na posty?
Seděl jsem i v generálce a nevěděl jsem, jak to bude v prvním zápase. Nakonec jsem od začátku nehrál, trenér dal přednost jiným. Máme teď široký kádr a každý má formu, je to náročné a každý se teď musí snažit.
V dalším zápase pojedete na Bedřichov, hosté zatím dvakrát prohráli, s čím na soupeře?
Na Bedřichově to musíme zvládnout. Nemají teď optimální formu a my chceme potvrdit výhru. My musíme hrát naší hru, nedělat chyby a dávat góly.
Teď něco osobnějšího, máš nějaký typ kopaček, se kterými hraješ nebo které si pravidelně kupuješ?
Tak tohle je dobrá otázka. Už od mladšího dorostu hraji jedině v Nike. Kopačky od Nike mi vyhovují. Nejlépe Mercurial. Samozřejmě to není o tom, ale každý se musí cítit dobře ve svojí fotbalové obuvi.
Máš nějaké rituály před zápasem, či tréninkem ?
Rituály žádné nemám. Na každý zápas se musím připravovat jinak.
Jaké jsou ambice na novou sezonu v týmu Pelhřimova ?
Jednoznačně postup do divize. Stejně jako minulý rok je to i letos stejné. Víme že letos to bude velmi těžké, ale chceme to zvládnout
Komu fandíš ve finále Ligy mistrů ?
Jelikož jsem velký fanoušek Bayernu Mnichov, tak doufám, že letos to konečně zvládnou a Ligu mistrů vyhraje.
Děkuji za rozhovor, ať se daří !
Taky moc děkuji.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.