S Rouchovany bereme jedině výhru, říká František Strohmer

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal František Strohmer z Hrotovic, který přispěl k výhře svého týmu dvěma góly. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Františku, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji moc. V první řadě bych chtěl poděkovat všem, kteří pro mně hlasovali. Do zápasu jsme všichni vstupovali s respektem, nechtěli jsme po naší minulé výhře soupeře podcenit. Já začínal na lavičce a když jsem nastoupil do zápasu, bylo už v podstatě rozhodnuto, takže pro mě pohodový zápas.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
S výkonem jsem spokojen, i když vždycky je co zlepšovat. Chtěl jsem ukázat, že jsem plnohodnotné střídání a to se mi myslím povedlo. Na druhou stranu výhodou střídání bylo, že už byl soupeř dost unaven.
Popíšeš nám tvoje gólové trefy ?
Na prvním gólu nebylo nic speciálního, jen jsem stál ve správný čas na správném místě. Spoluhráč Michal Blatný nahrál pod sebe a já už mohl skórovat do prázdné brány. Druhý gól byl o dost zajímavější. Náš stoper Tomáš Hadraba vycítil ulici a vyslal parádní průnikovku. Míč jsem převzal a zakončil tvrdou ránou na přední šibenici.
Nyní přivítáme Rouchovany . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Zápas bude opravdu těžký a atmosféra bude vypjatá. Přece jen už se bude lámat chleba a tým, co vyhraje, bude aspoň chvilku na koni. Jinak my bereme jedině výhru!
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedli kamarádi, i když mě to moc nebavilo a ani mi to moc nešlo. Začal jsem už jako malý škvrně v Myslibořicích. Tenkrát jsme si tam s kamarády moc nezahráli, tak jsme šli do Lipníku. Tam už to bylo mnohem lepší. Potom jsem hrál jako starší znovu za Myslibořice a pak ještě chvilku za Jaroměřice. Poté jsem se vrátil do Lipníku. V šestnácti jsem však fotbal na chvíli opustil. Po roční pauze mně ukecal kamarád Pepa, ať to zkusím v Hrotovicích a mě to tam chytlo. I když jsme moc nevyhrávali, tak mně to bavilo. Začal jsem se těšit na tréninky a věnoval se fotbalu i mimo ně. A teď se to konečně začíná vyplácet.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Fotbal v televizi moc nesleduju, to si radši čtu něco o technice střely, nebo o něčem takovým. Ale řeknu Antoine Griezmann.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Teď musím říct Barcelona.
Jaké máš koníčky?
Sport celkově. V poslední době mě baví OCR závody (vytrvalostní závody s překážkami). Taky rád cestuju a objevuju. Sem tam si taky něco rád zahraju na PC.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Jsem spíš na seriály, ideálně komedie, nebo nějaký drama. Ale když film, tak horor.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Není to úplně plnohodnotný jídlo, ale úplně nejradši mám chleba s medem. Jinak by to byla asi Svíčková. Nejradši piju obyčejnou vodu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.