ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 2.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, 2020-2021 - David Holman pokračuje ve fotbalové kariéře v Tečovicích ve šlépějích svého otce

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Holešovu jste se v úvodním kole hodně nadřeli, jak zápas probíhal?
Tak zápas se úplně nevyvíjel podle našich představ, se kterými jsme do utkání nastoupili. V prvním poločase jsme byli roztěkaní a měli jsme až moc ztrát, zatímco soupeř tolik nechyboval na míči. Druhý poločas jsme se uklidnili a hráli lépe. Holešov nezvládl zápas psychicky a tomu taky odpovídala červená karta.
Kde jsi začínal s fotbalem?
S fotbalem jsem začal už od raného dětství. Od chvíle, co jsem se naučil chodit, tak jsem pořád jen a jen kopal do míče. Začal jsem trénovat v Jiskře Otrokovice ( dneska SK Baťov 1930), kde mě táta trénoval od přípravky až po žáky.
Jak pokračovala dále Tvá fotbalová kariéra?
Kvůli škole a nedostatku času jsem s fotbalem skončil na tři roky, ale po této pauze jsem si k němu zase našel cestu a vrátil jsem se zpátky na Baťov, kde se nám s dorostem podařilo vyhrát Krajský přebor a tohle léto jsem přišel do Tečovic na hostování.
Na které trenéry rád vzpomínáš?
Nejdůležitějším trenérem pro mě byl můj táta, který mě k fotbalu přivedl. A další, na které rád vzpomínám jsou Tomáš Teplý a Petr Zapletal.
Jak se Ti zatím líbí v Tečovicích?
V Tečovicích se mi líbí moc. Hrával tady můj táta, takže jsem si tady už od dětství chtěl zakopat v žlutočerných barvách. Je tady super parta kluků a dobré zázemí. Tréninky pod trenérem Štěpaníkem mají úroveň a dávají nám zabrat.
Koho pasuješ za kandidáta postupu do 1. A třídy?
Podle mého názoru jsou Tečovice a Mladcová adepty na postup do 1.A. V Tečovicích chceme hrát fotbal, máme složený solidní kádr a ambice na to, vyhrát tento rok soutěž a posunout se o stupeň výš.
Myslíš si, že pandemie COVID - 19 znovu přeruší soutěže?
Pokud nepřijde druhá vlna, tak minimálně podzim se určitě dokončí, záleží jak to bude vypadat na začátku září, kdy se vše opět rozběhne( škola, práce ). Můj názor je takový, že by se mělo hrát i při nakažení jednoho hráče týmu, jelikož fotbal lidi sdružuje a v této době možná přináší i jedinou radost.
Co děláš (popř. studuješ) a jaké jsou Tvoje koníčky?
Na podzim nastupuji na UTB ve Zlíně obor Ekonomika a management podniku. Ve volném čase si rád zahraji tenis, stolní tenis, volejbal a často jezdím na kole. V zimě nikdy nevynechám lyžování.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku