ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 2.kolo Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021 - Štítenský mladíček Patrik Malaník zkoušel štěstí ve Slovácku, v neděli rozhodl úvodní duel sezóny s otrokovickým Baťovem

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V prvním utkání jste zdolali velmi kvalitní celek z Otrokovic. Jak zápas s Baťovem probíhal?
Od začátku jsme věděli, že Baťov bude chtít hrát svoji hru po krajích a stopeři budou hrát dlouhé balóny za naše obránce. Proto jsme se snažili rychle k nim přistupovat a zamezit tak stoperům hrát dlouhé míče. V první půlce jsme si vytvořili pár šancí, asi největší byla ta moje, co skončila na tyčce. Ze strany Baťova bylo šancí víc, ale brankář Marca (Michal Marcaník) nás skvěle podržel celý zápas. Ve druhé půlce jsme se dostali po deseti minutách do vedení, Baťov se pokoušel dostat do většího tlaku, ale naše obrana byla v tomhle zápase nepřekonatelná. Vydřené vítězství a tři body do tabulky, to je ten nejlepší možný start.
Tobě se podařilo dát nakonec vítěznou branku, co ji předcházelo?
Bylo to po souboji ve středu hřiště, kdy se dostal k míči náš Šíma a precizní nahrávkou mě poslal sám na brankáře. Nezbývalo nic jiného, než dát gól, který byl nakonec i vítězný.
V sobotu hrajete derby v Luhačovicích, s nimi se Vám pravidelně daří, co očekáváš od tohoto duelu?
Luhačovice jsou kvalitní tým, každoročně jsou v Top pětce, ale pokud předvedeme stejně bojovný výkon, jako v předchozím zápase, můžeme si i odsud odvézt nějaké body.
Jak vidíš ambice Štítné v této sezone?
Samozřejmě že ty nejvyšší (smích). Máme mladý šikovný tým, a pokud budeme bojovat tak, jak bývalo ve Štítné zvykem, máme šanci hrát letos vysoko.
V kolika letech a kde jsi začínal s fotbalem?
Začínal jsem v pěti letech, nás ve Štítné nad Vláří
Na které trenéry rád vzpomínáš?
Na všechny trenéry mám kladné vzpomínky. Každý mi dal něco.
Chtěl bys zkusit i vyšší soutěž?
Zkusil jsem půl roku na Slovácku a myslím si, že ve Štítné nad Vláří mi to jde nejlíp, takže vyšší soutěž určitě, ale jedině ve Štítné. Takže do budoucna jsou ambice postoupit (smích).
Co děláš popř co studuješ a jaké jsou tvoje záliby?
Momentálně mám pár posledních dnů prázdnin, proto volný čas trávím s přítelkyní, rodinou a kamarády. Od září budu pokračovat ve studiu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.