Hráčem 15. kola 1.A třídy se stal David Žáček, obránce Žichovic

S drobným zpožděním se nám podařilo zastihnout Davida Žáčka z TJ Žichovice pro rozhovor, jaký uskutečňujeme s každým hráčem kola. David tuto anketu vyhrál již podruhé a i díky svým výkonům si mimo jiné vykopal místo v sestavě podzimu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Zdravím Davide. Opět gratuluji k výhře v této anketě. Jaká byla odezva po minulém rozhovoru? Padla nějaká koruna do klubové kasy?
Dobrý den, děkuji, odezva byla! Následovalo občerstvení do kabiny a na dokopné jsem musel platit o něco více než ostatní. :)
V posledním zápase s Hrádkem jsi střílel branku už v 1. minutě a brzy jste vedli o dvě branky. Jaký to mělo důsledek pro vývoj zápasu? Jak zápas poté probíhal?
Do zápasu jsme vstoupili dobře, rychlé vedení 2:0 a zápas určitě ovlivnila červená karta hostů. Od té doby se na trávníku spíše bojovalo, byl to zápas plný emocí, jak na trávníku tak i mimo něj.
Kdy vám začíná příprava a chystáte se s týmem na nějaké soustředění?
Příprava začíná koncem ledna a v únoru odjíždíme na 4 denní soustředění do Soběšic.
Během zimních přestávek se zpravidla konají přátelská utkání, mnohdy i s o třídu lepšími celky. Čeká váš tým nějaký takovýto, pro diváky zajímavý zápas?
Čeká nás v přípravě více soupeřů. Například: Osek, Čimelice, Nepomuk... Věřím, že nás prověří a dostaneme se do formy na jaro.
Byli jste ty a Jirka Motl vybráni do sestavy podzimu a další 3 hráči jsou mezi „náhradíky“. Vzal si toto hlasování u vás v týmu někdo na starosti? Jelikož už teď má Jirka velký náskok. I když uzávěrka je až 15.1.2020 a stát se může vše…
O hlasování nic nevím, ale myslím, že si ho vzal na starosti sám Jirka. :D
Minule jsem se ptal na jednotlivé štace, kterými jsi ve fotbale prošel. Vzpomeneš si na trenéra, který ti předal, podle tvého pocitu, nejvíce zkušeností?
Každý trenér má své plusy a minusy. Ve finále na všechny vzpomínám rád.
Nastupuješ a nastupoval jsi v minulých letech pravidelně. Zažil jsi období, kdy jsi na fotbal koukal jen z lavičky a do zápasu nezasáhl?
Samozřejmě jsem i takové zápasy zažil. Vždy je to nepříjemné a je potřeba zabrat v tréninku.
Děkuji za rozhovor a ať se i nadále daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.