Před Mšecí jsem hrál celý život za Nové Strašecí, vzpomíná v dobrém Tomáš Janoušek

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k triumfu nejlepšího hráče kola, předpokládám, že jsi to očekával, kdo je v týmu tím, kdo hecuje právě tuto anketu?
Děkuji. To, že se objevím v sestavě kola jsem neočekával, ale když už jsem se dozvěděl, že tam jsem, tak mi bylo jasné, že to vyhraji. Protože spoluhráči to mají skoro jakou druhou práci. (smích) Jmenovitě: Pechy, Beny, Zázvor, Burgřík a Kapi. Sorry hoši. (smích)
V týmu vás je několik, co jste na tuto soutěž nadstandratní, včetně tebe. Myslíš, že by bylo nutné na I.B třídu posílení?
Určitě je v plánu někoho přivést. Na jednu stranu si myslím, že tým, co máme teď je velice dobrý. Kdyby to bylo na mně, tak nechám tým takový, jaký je. Na druhou stranu, když někdo vypadne ze stavy, tak je třeba ho někým kvalitním nahradit.
Který tým, ve kterém jsi v minulosti působil, ti nejvíce přirostl k srdci?
Za svůj život, než jsem odešel do Mšece, tak jsem hrál jen ve Strašecí. Tam jsem až do konce dorostu zažíval skvělé časy a rád na ně vzpomínám, takže to budu mít v srdci navždy. Teď jsem ve Mšeci taky velice spokojený.
Prozraď nám, zda je plánované nějaké zimní soustředění a jestli bude zimní příprava náročná?
Soustředění určitě v plánu je, ale ještě se pořádně neví, kde. A příprava náročná bude, jak znám trenéra. (smích) Ale vše se dá zvládnout.
Na závěr, jaká byla dokopná a kdo byl největším showmanem?
Dokopná se povedla. Vyložené showmana v týmu nemáme, ale velká sranda to bývá.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.