Hráčem kola se stal podruhé v sezoně Radek Matulka

Hráč Vrchoviny Radek Matulka ovládl poslední podzimovou anketu hráče kola. Svým výkonem a brankou pomohl na domácím hřišti skolit lídra MSFL Blansko 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Porazili jste první Blansko. Jak byste zápas zhodnotil?
Zápas to byl náročný. Chvílemi to bylo nahoru a dolů, ale ukázali jsme dobrý týmový výkon. Po propadáku s Otrokovicemi, kdy jsme dostali na domácí půdě čtyři branky, jsme museli vyhrát, abychom se s fanoušky rozloučili co nejlépe, což se díky bohu také povedlo.
Dal jste jednu z branek. Jak padla?
Bylo to tak rychlé, že si to moc nepamatuji. Měli jsme rohový kop a balon prolítnul vápnem ke Kamilu Skalníkovi, který trefil brankáře, od kterého se to odrazilo ke mně a já jsem do toho zajel skluzem a přistálo to v síti.
Je pro vás po téhle konfrontaci Blansko největším favoritem soutěže? Koho dál řadíte mezi favority a proč?
Tak určitě mají velké ambice na postup a také kvalitní hráče. O tom taky svědčí jejich pětibodový náskok a to, že s námi zakolísali, to se hold stává. Myslím si, že mezi favority patří určitě Petřkovice a Sigma Olomouc B, ale necháme se překvapit, jak to vše dopadne.
Jak jste osobně spokojen s právě skončeným půl rokem?
Spokojenost tam určitě je. Šli jsme do soutěže s tím, že chceme hrát kolem středu tabulky, což se nám taky povedlo. Jsem za to rádi. Díky tomu, že jsme a chováme se jako tým a jdeme všichni za stejným cílem, tak nás to dostalo do středu tabulky přesně tam kde jsme chtěly být.
Jak bude probíhat vaše zimní příprava? Vracíte se zpět do Jihlavy nebo zůstáváte?
Zimní přípravu bych měl zahájit v Jihlavě a pak se uvidí, co bude dál.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.