Trénujeme třikrát týdně, jarní část sezóny nám snad vyjde lépe než ta podzimní, říká Michal Šimončič z Náměště

Vítězem ankety "hráč podzimu" se stal třiadvacetiletý křídelník Náměště nad Oslavou Michal Šimončič. Michal se rozpovídal o podzimní části nebo o přípravě Náměště. Více si přečtěte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale gratuluji ti, stal jsi se hráčem podzimu v KP, jaký z toho máš pocit?Michale gratuluji ti, stal jsi se hráčem podzimu v KP, jaký z toho máš pocit?
Děkuji. Udělalo mi to radost.
V hlasování jsi získal necelou polovinu všech hlasů, snažil jsi se toto hlasování ovlivnit? Posílal jsi to přátelům apod.?
Především mi to hlavně přátelé po nějaké době museli oznámit, jinak bych ani nevěděl, že v sestavě podzimu jsem (smích). Ale máme v Náměšti dobrou základnu na posílání hlasů, takže to bylo asi rozhodující.
Náměšť je po podzimu na 9. místě. Co říkáš na toto umístění, jsi spokojený?
Rozhodně spokojený nejsem a myslím si, že v Náměšti ani spokojený nikdo být nemůže. Je to spíše zklamání. Častokrát jsme trénovali jen 1x týdně, což šlo na hřišti poznat. Máme dobrý tým, plný kvalitních hráčů, bohužel se nám to nepovedlo ukázat na výsledcích.
Na podzim jsi vstřelil 7 branek, je v soutěži nějaký tvůj oblíbený tým, proti kterému se ti hraje dobře? a jaký soupeř je pro tebe naopak nejtěžší?
Nemám asi žádného oblíbeného, či neoblíbeného soupeře. Ale nejtěžší jednoznačně Pelhřimov, který naprosto zaslouženě vede soutěž.
Jak se připravujete na jarní část sezóny, myslíš si, že dopadne lépe než ta podzimní
Trénuje se 3x týdně, účast bývá hojná. Myslím si, že nás čeká mnohem úspěšnější část sezóny, než byla ta podzimní.
V prvním kole vás čeká Přibyslav, která měnila trenéry, co od soupeře očekávat?
Podzimní zápas jsem proti Přibyslavi kvůli dovolené nestihl, tudíž ani moc nevím, co bych mohl očekávat. Ale bude to velmi důležitý zápas pro oba kluby. Zápas o 6 bodů. Pokud předvedeme, co umíme, věřím, že to pro nás bude úspěšnější start do jarních bojů, než pro našeho soupeře.
Máš nějaké rituály před zápasem ?
Mám, ale neprozradím.
Co si myslíš o postavení státu vzhledem kombinaci sportovní zápasy a koronavirus ?
Samozřejmě jako někoho, kdo má rád sport a prakticky jím žije mě štve, že se vše ruší a uzavírá. Ale z pohledu zdraví je tato prevence pochopitelná. A to je vždy na prvním místě.
Aktuálně se odložil úvod sezony, jsou zde 3 možnosti: 1) prečasné uklončení sezony. 2) posunutý začátek do dubna a hrací dny i v týdnu. 3) posunutý začátek sezony do dubna a následující dohrání až do konce července. Ke které z nich by jsi se přimlouval a proč .
Nejlepší možnost by zřejmě byla posunutí sezóny na duben a následující dohrání až do konce července. Pokud by nastala druhá možnost a mělo se hrát v týdnu, tak by to mělo hodně hráčů těžší skrz práci, či školu. A první možnost, ta nejhorší, bude samozřejmě záležet na situaci, která zde bude. Doufám, že tohle však nenastane a budeme moct jaro normálně dohrát. Ačkoliv vzhledem k prevenci je to asi zatím ta nejpravděpodobnější možnost...
Děkujií za rozhovor a ať se ti na jaře daří !
Také děkuji!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.