Na dokopnej jsme si zazpívali „kdo nás porazí?“ a jedeme dál, říká hráč kola Pavel Vařil

Přinášíme vám poslední rozhovor v podzimní části s vítězem ankety hráč kola Pavlem Vařilem z FK Olympie Týn nad Vltavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji ti k druhému vítězství v anketě hráč kola. Co říkáš na to, že jsi opět zvítězil? ☺
Teď jsem to opravdu nečekal. Co vím, tak to byl boj do poslední minuty. Tej budějovickej sešívce museli posílat hlasy snad všichni rejžožrouti. (smích)
Na co se tě rozhodně musím zeptat, je poslední zápas s Hlubokou. Byl si jediný z týmu, kdo dal dva góly. Došlo i na rozvášněné emoce ohledně ofsajdu soupeře, kvůli kterému nebyl uznán gól. Jak hodnotíš ze svého pohledu průběh zápasu?
Byl to zápas vyhecovaný z obou stran. Z naší strany to byl opatrnej výkon. Hluboká nás tak trochu překvapila. Přesto jsme dvakrát vedli. Škoda, že jsme to neudrželi. Ale Hluboká si za ten výkon nezasloužila prohrát. Byla v zápase lepší, to je třeba sportovně uznat. A k těm emocím. Po zápase jsme na to koukali na videu a ofsajd to opravdu byl. Ty emoce hlubockejch chápu. Ale jinak to byl zápas se vším všudy. Hodně lidí, góly a nakonec i zápletka.
Po celé šňůře výher přišla najednou remíza. Jak jste se s tím vyrovnávali?
Úplně v pohodě, už jsme trochu zkušenej mančaft. Máme náskok šest bodů, neprohráli jsme. Tak jsme si na dokopnej zazpívali „kdo nás porazí?“ a jedeme dál. Příprava bude krutá, ale na jaro se určitě dobře připravíme.
Jak jste si užili dokopnou? Kuba V. v rozhovoru prozradil, že jsi na ně jako pes, když se jedná o klubovou pokladnu. Takže předpokládám, že to měli kluci za hráče kola dost drahé. (smích)
Za hráče kola se platí plato piv do lednice. A jako pes ne. Každý svého štěstí strůjcem, sazebník je danej. (smích) Když si vzpomenu jak to bylo dříve, tak teď je to úplně v klidu. ☺
Kdy vás čeká zimní příprava?
Začneme někdy koncem ledna. Podle toho co říkal trenér, tak únor bude výživnej.
První část sezóny skončila, jak budeš teď trávit víkendy?
Po celým podzimu je třeba vrátit přítelkyni její podporu. Jezdí na každej můj zápas, tak si i zaslouží nějakej ten víkend mě mít pro sebe. ☺ No a jinak trénuju v Týně žáky a začnou nám zimní turnaje, takže to bude stejně občas fotbalový. Ještě je tam sálovka. Ale hlavně budu teď mít čas na hokej. Ten hraju rád.
Děkuji ti moc za rozhovor a ať se ti ve všem daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.