Hráčem 14.kola se díky Vašemu hlasování stal hráč FK Bohemia Kaznějov, Michal Tichý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal už podruhé za podzim kaznějovský Michal Tichý. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, tak tě kontaktuji znovu jako vítěze této soutěže a gratuluji. Klasicky se zeptám na váš poslední zápas se Svéradicemi. Jak se ti hrálo?
Děkuji Jakube. Ze začátku to vůbec nebylo lehké. Obdrželi jsme dvě rychlé branky a hra od nás byla bez pohybu. Postupem času jsme si začali vytvářet šance a po centru Jana Vondráčka jsem míč hlavou uklidil do branky. Poté jsme nastartovali obrat.
Co se stalo, že jste obdrželi dvě rychlé branky na úvod zápasu? A madla nějaká motivace před druhým poločasem?
První branka byla nedorozumění mezi obránci a brankářem, kdy hosté zahrávali přímý kop a míč proletěl malým vápnem, kde se k míči dostal soupeř a zakončil. Druhá branka byla velice pěkná, Jirka Švamberg neměl nárok tuto střelu chytit. Naštěstí se nám podařilo do poločasu vyrovnat a tempo hry ovládnout. V kabině jsme si řekli, že zápas musíme otočit a to se nám podařilo.
Kolik jsi platil za předchozí rozhovor do klubové kasy? A kdo je pokladník?
Za předchozí rozhovor jsem zaplatil tři stovky. Nicméně po celou dobu měl na starost kasu Tomáš Vaneš ke kterému se připojil Jakub Vondráček.
Tak to se ti to znovu prodraží... Pomalu začíná zimní pauza. Přesedláš na jiný sport, nebo budeš odpočívat a očekávat zimní přípravu?
Kdykoli, kdy máme volno, rád si zahraji volejbal. Ovšem na zimní přípravu se těším a věřím že dostaneme od trenéra pořádně zabrat.
Je teď reprezentační pauza a chci si vyzkoušet, jak věříš českému týmu. Takže jak tipuješ zápasy ČR proti Kosovu a Bulharsku?
Věřím, že naše reprezentace dokáže vyhrát a proti Kosovu alespoň o 2 branky, momentálně nehrají špatný fotbal a věřím v plný počet bodů. Proti Bulharsku se to bude odrážet podle výsledku s Kosovem.
Jak by podle tebe vypadala ideální jedenáctka z českých hráčů, povolaných do reprezentačního výběru?
Vaculík - Coufal, Čelůstka, Brabec, Bořil - Souček, Král - Masopust, Darida, Jankto - Ondrášek.
Závěrem se jako tradičně zeptám na váš poslední zápas, který vás čeká na umělce v Žihli. Žihle se začíná rozjíždět, v posledních zápasech nehrála vůbec špatně a zaslouženě brala body. Jak vidíš toto utkání?
Proti Žihli nás nečeká nic lehkého. Soupeř je doma silný, což prokázal v posledních zápasech. Ale pevně věřím, že za podpory našich fanoušků, kteří určitě s námi vycestují, zápas vyhrajeme.
Děkuji za rozhovor a ať se daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.