Silná hlasující základna plzeňského Petřína si prosadila dalšího hráče kola.

Hlasování o hráče utkání vyznělo opět pro další oporu SK Petřín Plzeň B, konkrétně pro obránce Dominika Vovese, který zvítězil s 32,72%. Hlasování tedy opět ovládla petřínská parta, která tuto soutěž poctivě sleduje. Nicméně se do popředí dostali i další hráči, kteří na hřišti o víkendu podali výborné výkony. Na druhém místě se umístil obránce a kapitán Svatoboru Hrádek, Jiří Brabec, který posbíral 25,37% bodů. Boj o třetí místo svedli Michal Tichý z Kaznějova, Dominik Vašák ze Sušice a Jerome Cole ze Staru Luby. První jmenovaný ale nakonec tento souboj na dálku vyhrál, když si připsal 11,76% bodů.

Dominika, jako vítěze této soutěže jsme samozřejmě vyzpovídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Dominiku, gratuluji k výhře. Dokážeš popsat svůj výkon v posledním zápase? Z pozice obránce jsi dal branku a trenér tě označil za hráče zápasu tvého týmu i když jste obdrželi pět branek, což pro obranu není zrovna dobrá vizitka.
Ahoj. Za branku jsem rád i za označení od trenéra jako nejlepšího hráče týmu, ale je stále co zlepšovat a trénovat. Na každý zápas se sám na sebe maximálně soustředím, ale naše výkony jsou vždy týmové a nikoli individuální. K zápasu bych řekl akorát to, že jsme si po vysokém vedení mysleli, že už to půjde samo, a to soupeř naplno využil a zkomplikoval nám druhou část zápasu.
Počítáš si vstřelené branky? Přeci jen tě tolik nesleduji, tak jestli patříš mezi pravidelné střelce?
Patřím spíše k těm svátečním střelcům, řekl bych. Ale za každý vstřelený gól jsem rád a dokážu tím pomoci týmu.
Většina mladých hráčů má oblibu v Messim nebo Ronaldovi. Jsi výjimka, nebo je jeden z nich také tvůj vzor?
Samozřejmě obdivuji Lionela Messiho, ale mezi mé idoly patří dříve hrající Carles Puyol. Z těch aktivních Virgil van Dijk a středopolař Ngolo Kanté.
Prošel jsi už jinými kluby. Jak bys jednotlivé štace popsal, co ti daly do fotbalového života? Pamatuješ si na některého z minulých trenérů jak ve zlém, tak v dobrém?
Fotbal jsem začínal ve Starém Plzenci, kde jsem hrál od nějakých 4 let. V osmi letech jsem přestoupil na Petřín, kde jsme se spoluhráči byli také na hostování v Rokycanech. Zde jsme v žácích hráli nejvyšší fotbalovou ligu. A v dorostu jsme postupně postupovali přes krajský přebor, divizi až do 2. dorostenecké ligy. Z trenérů bych vyzdvihl jedno jméno a to je trenér Schamberger, který mi trénoval už od žáků a dokázal mi ve všem pomoci a zlepšit se ve hře.
Byl jsi od malička obránce?
Od malička jsem spíše defenzivní typ. Na Petříně hraji buď stopera, beka nebo i defenzivního záložníka.
Jak myslíš že dopadne následující zápas?
Věřím, že zápas vyhrajeme, ačkoli to bude velice těžké, když hrajeme venku. Ale kvalita našeho týmu je obrovská a myslím že uspějeme.
Děkuji za rozhovor a ať se ti i nadále daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.