ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 1.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B, - Naše umístění hodnotím velmi pozitivně. Je to dobrý pocit, když vyhráváte a navíc máte obdrženo nejméně branek v tabulce, říká fotbalista Jaroslavic Ondřej Polách.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, Tečovice jste porazili až na penalty, jak utkání probíhalo?
Děkuji klukům z kabiny a všem ostatním co mi poslali svoje hlasy. Před zápasem s Tečovicemi jsme věděli, že mají několik běhavých kluků, kteří si rádi hrají s balónem. Takže jsme se jim to snažili trochu znepříjemnit, a to vedlo i ke zvýšeným emocím během zápasu. Velké šance byly na obou stranách, ale většinou zásluhou brankářů, to skončilo nerozhodně. Penaltovou loterii ukončil Petr Žbel, když vychytal posledního hráče Tečovic a sám se v následujícím pokutovém kopu nemýlil.
Na hřišti plály chvilku i emoce, co jim předcházelo?
Vzájemně jsme do sebe chodili, někdy už to ale přesahovalo mez na obou stranách. Myslím, že jsme si ale na konci všichni podali ruce.
Jak hodnotíš Vaše podzimní umístění?
Velmi pozitivně. Je to o něčem jiném, když hrajete o špici. Je to dobrý pocit, když vyhráváte a navíc když máte obdrženo nejméně branek v tabulce. Zlepšili jsme se dozadu i dopředu a máme na čem stavět dál.
Tabulku vede Mladcová, jak vnímáš tento tým? Co říkáš na výkony Hulína a nováčků v soutěži?
Mladcová je kvalitní, bohužel náš vzájemný zápas zhatilo počasí a spíš než hezký fotbal viděli diváci vodní pólo. Naštěstí jsme tam zápas snad v posledních pár sekundách srovnali golem Dominika Vrby a na penalty jsme vyhráli. Hulín se podle mě oproti minulému ročníku zlepšil a je to vidět i v tabulce. S Březnicí jsme se potkali již v přípravném utkání a už tam bylo vidět, že budou nahoře. U nás se jim sice moc nedařilo, ale mají šikovné kluky a myslím, že na jaře ještě soupeře potrápí.
Kdo byl na podzim tahounem Vašeho týmu?
Konečně jsme táhli všichni za jeden provaz jak v obraně, tak v útoku. Celý tým, lavička, jedenáctka na hřišti, realizační tým, všichni jsem jaroslavice táhly. A bez podpory našich fanoušků by se nám to tak nepovedlo.
Co říkáš na výkony veteránů a bývalých ligistů - Tomáše Josla, Ivo Světlíka nebo Tomáše Dujky?
Je inspirující vidět, jak přistupují k fotbalu. Když je zdraví a chuť jde to skoro samo. Přeju jim, ať jim to ještě pár let kope.
Na poslední příčce jsou Lužkovice, myslíš si, že budou kandidátem sestupu?
Teď těžko říct, bodově tam může spadnout hodně týmů. Na jaře se ukáže.
Myslíš si, že Jaroslavice budou chtít znovu pomýšlet na 1. A třídu?
Pokud to tak půjde dále, tak se určitě pár kluků najde, co budou chtít jít výš. Mě osobně tato soutěž vyhovuje a zatím bych neměnil.
Kteří hráči Tě v 1. B třídě na podzim zaujali?
Asi to bude vypadat trochu samochvalně, co se týmu týče, ale vybavuji si několik zápasů, ve kterém vyčníval jeden hráč, Lukáš Macalík. Máca hraje štít před námi, a odvádí tam skvělou práci. Bohužel se v zápase s Veselou nepříjemně zranil, ale doufám, že se mu dá noha brzo dohromady.
Který zápas se Ti na podzim nejvíc povedl?
Neberu to jestli se mi osobně povedl nebo nepovedl. Na podzim se nám nepovedl Holešov, takže asi tam.
Co říkáš na výkon pražské Slavie na Barceloně?
Kvůli nim jsem si pořídil předplatné poskytovatele přenosů a jsem rád, že to nebylo vyhozených pár stovek. Ukazují, že jsou konkurenceschopní na tak vysoké úrovní. Snad jim to vydrží.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku