S podzimem jsme spokojení, říká hráč kola Jiří Koch

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství hráče kola, jak jste viděl z vašeho pohledu zápas s Netolicemi?
Děkuji. Hlasování o hráče kola bylo možná stejně napínavé, a v závěru určitě i heroičtější, než zápas s Netolicemi :-). Zápas byl z mého pohledu klasickým derby, kdy byla vidět přemíra emocí a nasazení, ale někdy i oboustranné zbytečné provokování, simulování a postrkování, bohužel bez fotbalové krásy. To občas ale tak bývá a k fotbalu patří. Ale důležité je si po zápase umět podat ruce.
Podzim se blíží ke konci a váš tým se drží v popředí tabulky, takže asi s podzimem bude spokojenost?
Spokojeni jsme určitě. V letní přípravě jsme přešli na moderní rozestavení, kdy využíváme naplno ofenzivně laděné krajní beky a technicky vytříbené defenzivní záložníky. V tom je naše síla, byť zatím pouze v rovině teoretické:-). Teď trochu vážněji... . Pozitivní je, že jsme zlepšili obrannou část hry a dostáváme tak méně gólů než předchozí ročníky. Ale soutěž je letos extrémně vyrovnaná výkonnostně i bodově, takže nikdy nevíte, kdo koho překvapí. Co je nejdůležitější je, že jsme všichni zdraví a jediné šrámy, které v týmu máme jsou ty z tréninkových bojů o první místo na maserském stole :-).
S jakým umístěním na konci sezony by jste byl spokojen?
Ideálně na bedně, ale nejdůležitější vlastně je, aby nás to bavilo a udrželi jsme si pořád tak skvělou náladu jako nyní v týmu máme. V této soutěži nehrajeme o vavříny, ale spíš pro žízeň.
Koho tipujete, že se umístí mezi nejlepší trojkou soutěže?
Netolice, Sedlec a Větřní. Ale pozitivním překvapením pro mě byl třeba výkon Roudného, naopak zklamáním hra Boršova, který jsem tipoval před sezónou na přední příčky.
Kdo naopak bude do posledních kol bojovat o záchranu?
Do konce je ještě spousta zápasů a přes zimu se vždycky leccos změní, takže je těžké tipovat. Ale týmy co jsou nyní dole budou mít na jaře co dělat.
Kdo je podle vás nejlepší brankář, obránce, záložník a útočník soutěže?
V každém z týmů jsou skvělí hráči, kteří by se neztratili ve vyšších soutěžích, takže bych psal hodně dlouho a bojím se, že bych někoho zapomněl. Uvedu tedy s dovolením jen brankaře, našeho Fandu Hanzala, který po nás výtečně hasí naše minely a je nám oporou.
Poslední dvě kola vás čeká venku Kamenný Újezd a doma Dříteň, jaké zápasy očekáváte?
Oba budou zase hodně bojovné a vyrovnané. Venku se nám navíc zatím moc nedaří, to bychom rádi zlomili. V tipovací soutěži dám na nás dvě výhry a uvidíme jak to dopadne ve skutečnosti.
Komu fandíte a kdo je váš oblíbený hráč?
Barcelona, Arsenal a Dortmund. Gerard Piqué, Jadon Sancho, Messi.
Poslední kola podzimní části už je zpravidla chladné počasí, horší terény. Spousta hráčů se těší až započne zimní přestávka. Jak toto období vnímáte vy?
Letos bylo počasí skvělé, ještě minulý týden bylo nádherně. Chladné počasí moc nemusím, ale dokud nemrzne tak se to dá vydržet. Zimní přestávka je fajn, ale přijde mi hodně dlouhá. Raději bych byl, kdyby sezóna začínala jarem a na podzim se končilo.
Probíhají už u vás přípravy na dokopnou?
Teprve se domlouváme, ale bude to v tradičním stylu v Bimbas baru na hřišti.
Kolik vás bude stát vítězství v anketě hráč kola?
Něco na dokopné určitě:-).Pokud nevadí, dovolil bych si poděkování ve stylu Hollywoodských hvězd... Rád bych na tomto místě poděkoval všem ze Sedlce, že mi dávali hlasy do posledních vteřin, dál mojí největší fanynce, své přítelkyni Martině a zástupu jejích přátel na sociálních sítích, kteří se také činili a nakonec vašemu portálu, kde si můžeme přečíst reporty ze zápasů a sledovat výsledky. Všem díky.
Děkuji za rozhovor.
Minidotazník Jiřího Kocha
Oblíbený film?
Blbý a blbější
Oblíbená hudba?
Hyper, hyper... tedy Scooter a podobné diskofláky.
Ideální relax?
S přítelkyní a sklenkou vína.
Oblíbené jídlo a pití?
Maso a víno.
Vysněná práce?
Něco ve stylu Dana Bilzeriana.
S kým ze slavných osobností by jste se chtěl potkat?
S doktorem Robertem Kochem, abychom pokecali o tom, jak objevil Kochův bacil :-).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.