Šance jsem v podzimních zápasech měl, ale štěstí nebylo při mně, říká Jiří Holenda.

Hráčem kola se stal rychlík ze Speřic. Nejvíce hlasů dostal talentovaný mladík Jiří Holenda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jirko, gratuluji ti k zisku hráče 13. kola. Do sestavy jsi se dostal za svůj výkon na Bedřichově, v utkání jsi vstřelil dvě branky, jak by jsi popsal tyto momenty ?
Ahoj Jakube no nevím jestli za svůj výkon ,ale důležitý je týmový a ten byl parádní.... no první gól byl asi v 65.min my jsme 5.min před tím dostali na 1:2 potom jsme hned střelili na 1:3 Marek Fukan se ukopl (smích). Poté jsem zvyšoval na 1:4 byl to takový náš klasický gól...přihrávka na střed kolmice na Svobyho a ten pod sebe na mě a já křižná střela...myslím ,že hezká akce no a ten druhej, to byl asi jeden z těch top moji kariéry dostal jsem průnikovku od malé 6 (Matěj Maděra) a navedl si to na střed a do šibenice na zadní gólman jen stál a tleskal noo..
V sestavě jsi se už předtím objevil, předtím ti to uteklo o prsa, jak moc tě těší, že jsi to vyhrál právě teď?
No vyhrál, bohužel na sebe vyvíjím tlak, abych příště zahrál aspoň jako teď...takže (smích)..
Vyhrál jsi o hodně hlasů, chtěl by jsi něco vzkázat těm, kteří hlasovali ?
Chtěl bych poděkovat rodině, kamarádům a určitě i všem ostatním lidem, kteří si na mě v tento čas vzpomněli.
Speřice si zatím stojí na 5. místě tabulky, co si myslíš o průbehu letošní sezony ?
Tak 5.misto je hezké na takovou vesničku...která má 90 obyvatel a přijíždějí sem města jako Pelhřimov, Třebíč atd....myslím, že pro některé týmy je to až smutné jet sem hrát....ale to už je věc jiná....výsledkově to není zlé, ale je škoda některých zápasu jako je Žirovnice atd....myslím, že když se vše srovná, tak na jaře budeme hodně silný tým a výsledky se pak dostaví, ale taky musí proběhnout kvalitní zimní příprava z čehož nemám strach když nás trénuje tatík....
V posledním kole hrajete na domácím hřišti proti předposledním Okříškám, jak na soupeře ?
Okříšky jsou těžký tým, i když jsou na spodku tabulky, tak hrají dobře defenzivně akorát jim prostě nevyšli zápasy, nic víc myslím, že si to pohlídají a budou hrát klidný střed tabulky. No chceme vyhrát, ale bude to velmi těžké utkání..
Máš nějaké osobní cíle v letošní sezoně ?
Tak osobní cíle, vždycky je na prvním místě tým, takže hrát co nejvýše a hlavní je asi bavit se fotbalem, tak jako doposud.
Jakou obouváš značku kopaček ? Máš nějakou oblíbenou značku či typ, který preferuješ ?
Tak obouvám Nike, už od mala, takže jedině to. A typ Mercurial, protože CR7
V letošní sezóně máš na svém kontě 4 branky, jsi se svým výkonem v letošní sezoně zatím spokojen, nebo jsi od sebe čekal více ?
Můj výkon se mi nechce nikdy moc hodnotit, protože ho už vím hned po zápase od tatínka. No čekal jsem mnohem víc ,ale bohužel někdy to prostě nejde, bohužel mi to tam nepadalo, tak jak jsem chtěl, šance byli, ale štěstí ne. Doufám, že poslední zápas to vyjde a potom jaro no, ale to bude také záležet na zimní přípravě a potom na mé hlavě, protože jsem strašnej zmatkař.
Co si myslíš o stránce fotbalunas.cz ?
Fotbal u nás je skvělá redakce, jsem rád, se věnuje i nižším soutěžím, moc se mi to líbí skvělý přehled, skvělá spolupráce. Pro lidi super stránka.
Díky za rozhovor.
Já také, Ahoj

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.