Kvůli Hráči kola jsme přidali do sazebníku v kabině další položku, říká hráč 12. kola Josef Cihla

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal podruhé hráč Dolního Bukovska Josef Cihla. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Třeboní?
Opět to byl velice fyzicky náročný zápas, ve kterém jsme se brzy ujali vedení a po necelých deseti minutách jsme přidali druhý gól. Soupeř sice vzápětí korigoval stav na 2:1, ale důrazem a nasazením jsme si toto vedení do konce zápasu udrželi. Šance byly na obou stranách a zápas mohl dopadnout vítězně pro oba týmy, v závěru zůstali tři body na domácí půdě.
Kdy jste naposledy vstřelil branku ve čtyřech utkáních po sobě?
Nejsem si jistý, jestli mi někdy jindy střelecká šňůra vydržela čtyři zápasy po sobě, možná v dorostu.
Jak padla Vaše branka?
Rozehrávali jsme přímák zhruba deset metrů za velkým vápnem. Přetažený centr na levou tyč, kde byl Fanda Cihla, který sklepával míč hlavou na malé vápno, kam jsem dobíhal a procedil míč přes protihráče a brankáře do brány.
Anketu o hráče kola jste vyhrál podruhé za sebou. Kdo Vám svými hlasy pomohl?
Kluci z týmu se snažili, co to šlo, abych to vyhrál i podruhé. Sdíleli odkaz na svých profilech na Facebooku a kdoví, kde jinde.
Bude Vás titul Hráč kola stát něco v kabině?
Speciálně, kvůli této příležitosti, se přidala částka za hráče kola do týmového sazebníku.
Blíží se zimní přestávka. Vydržíte bez fotbalu?
Popravdě jsem rád, že si teď na chvíli od fotbalu odpočinu. Dlouho mi to nejspíš nevydrží, už máme domluvenou umělku, ale aspoň měsíc bych si od aktivního fotbalu chtěl odpočinout.
Jaký je Váš oblíbený fotbalový klub a proč?
Co se domácího fotbalu týká, tak jsem fanoušek Sparty. Táta byl Sparťan a většina rodiny jsou také, tak jsem ke Spartě měl od mala nejblíž a vydrželo mi to do teď. Ze zahraničních týmů fandím tomu nejlepšímu fotbalovému týmu, Manchesteru United.
V minulém rozhovoru jste uvedl, že se chcete zlepšit v trénování mládeže. Popište tedy, jak to máte s trénováním budoucích nadějí.
Dlouhou dobu v Bukovsku nebyly mládežnické kategorie. To se Jirka Matoušek a Fanda Hruška rozhodli změnit, za pomoci TJ si udělali trenérskou licenci a uspořádal se nábor dětí. Od té doby jsem se k nim přidal já a Vojta Koutský. Po třech letech máme tři kategorie mládeže, se kterými pracujeme a pomáháme jim se fotbalově rozvíjet. Já momentálně trénuji mladší přípravku, která má za sebou svou první soutěžní část, ve které si děcka vedla nad má očekávání.
Proti komu ze spoluhráčů byste nechtěl nastoupit?
Těžká otázka, pokud mám vybrat jednoho ze spoluhráčů, tak by to byl Fanda Hruška. Je skvěle fyzicky i rychlostně vybavený. Z celého týmu bych řekl, že přes něj je nejtěžší projít jeden na jednoho, když se přes něj dostanete, tak pořád nemáte vyhráno, protože se svou rychlostí vám hned dýchá na záda.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.