Hráče kola Daniela Krejdla trochu mrzí, že neroste návštěvnost na domácích utkáních

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Je jím Daniel Krejdl z Králova Dvora. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání s Karlovými Vary?
Měli jsme dobrý vstup do utkání, podařil se nám dát rychlý gól, měli jsme navrch, ale průběžně se pak hra do konce poločasu vyrovnala. Druhý poločas jsme byli určitě aktivnější, po druhém gólu jsme měli ještě velké šance a zápas jsme dohrávali v klidu. Myslím si, že to byl kvalitní zápas, většinu času se oba týmy snažily hrát kombinačně.
Dlouho jste působil v pražské Slavii. Jaké to bylo vidět proti sobě červenobílý dres?
Popravdě jsem na to ani nemyslel. Proti té opravdové Slavii to bylo trošku horší, ale tohle jsou maličkosti, co pak hráč při zápase vůbec nevnímá.
Pohybujete se na špici tabulky. Čekal jste to před sezónou?
Žádné konkrétní očekávání jsem před příchodem neměl. Výsledky jsou odraz toho, jaká je tu skvělá parta, že si to všechno sedlo a makáme. Když se něco přes týden jen trochu vypustí, hned se nám to potom vrátí. Osobně se ale nechci pohybovat níž než v top pěti týmech ligy, přesto že je soutěž hodně vyrovnaná. Já věřím, že na to určitě máme.
Jak byste zhodnotil atmosféru na domácích zápasech Cábelíků?
V lize jsme doma pouze jednou remizovali, jinak jsme vždy brali tři body, to už si myslím, že je samo odpověď, že se nám tam hraje dobře. O to víc mě trošku mrzí, že neroste návštěvnost, v zápase je vždy na co koukat, vždyť jsme doma nastřílely 18 gólů z 23 celkově vstřelených.
Jste v Králové Dvoře fotbalově spokojený?
Všechno tu funguje, daří se, jsme ve formě, to si myslím, že jsou věci, které hráče dokážou posunout, a já bych se rád určitě ještě posouval, takže děkuji klubu, že tu ty podmínky jsou.
Do týmu jste přišel před sezónou. Musel jste dát nějaké zápisné?
Řekl bych, že je to skoro ve všech klubech stejné. Nově příchozí do týmu musí vždy něco odevzdat, někdy je to nějaké občerstvení nebo něco přidat do týmové kasy, tady to byl finanční příspěvek do kasy.
Nyní máte vítězství v anketě o hráče kola. Věděl jste, že jste v sestavě kola?
Ano věděl, všichni v týmu to sledují. Je dobře, že taková anketa funguje. Přestože je to individuální ocenění, je to díky dobrému výkonu celého týmu, že může být jednotlivý hráč takhle oceněn.
Za Hráče kola musíte spoluhráčům připravit svačinku do kabiny. Co to bude?
Je to tak, nejčastěji je to pizza, ale záleží, jak se všichni domluvíme. Už je to, řekl bych takový zvyk, někteří nenasytní spoluhráči hlasování přímo bombardují.
V reprezentaci do devatenácti let jste vstřelil v nastavení vítězný gól Itálii. Jak na to vzpomínáte?
Teď jsem to vyprávěl klukům před zápasem s Příbramí, který jsme hráli Na Litavce stejně jako zápas proti Itálii. Když sem říkal, že jsem za dvě minuty na hřišti dal rozhodující gól proti Itálii a ještě k tomu levou nohou, mysleli si, že vtipkuji. Záznam jsem ale bohužel nedohledal, abych se pochlubil. Nicméně díky tomu vím, že i střídání takzvaně na minutku dokáže rozhodnout zápas.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.