Na zápasy se nijak speciálně nepřipravuju, snažím se akorát nechodit pařit, o to víc je třeba za to vzít po zápase, svěřuje se hráč kola Martin Ráž

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Martin Ráž – TJ Sokol Bělčice, v zápase proti Volyni vstřelil dvě branky a na jednu přihrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Proti Volyni jste vyhráli 5:0 a všechno podstatné se odehrálo první půlhodinu. Jak se vám pak hrálo, když už jste měli zápas v podstatě v kapse.
Děkuji za gratulaci. První poločas byl super, takhle by jsme si to představovali každý zápas. Po přestávce už se nám nehrálo moc dobře, od začátku druhého poločasu jsem tušil, že nějaké strkanice přijdou. Bohužel ten konec trochu zkazil jinak parádní zápas. (úsměv)
V zápase padly taky tři červené karty, byly oprávněné?
Jo, všechny byly oprávněné. Bylo to zbytečné a za stavu 5:0 by se ten zápas měl dohrávat určitě úplně jinak.
Máte vy osobně nějakého oblíbeného rozhodčího a jsou zase i tací, které nemůžete vystát?
Rozhodčí vůbec neřeším. Když budeme hrát dobře, tak vyhrajeme, ať to píská kdokoliv. Já bych to rozhodně dělat nechtěl, mají to těžké a věřím, že chyby, které dělají, nedělají schválně. (úsměv)
Zkusil byste říct některé hráče ze soutěže, kteří by se měli objevit v sestavě podzimu?
Určitě nejlepší střelec Roman Žurek ze Strunkovic, kapitán a stoper Čkyně Václav Turek a náš brankář Karel Dražan, za mě nejlepší gólman celé soutěže!
A kdo bude podle vás podzimním mistrem?
Těžko říct, Strunkovice mají nelepší ofenzívu, Čkyně zase nedostává vůbec góly, má dvoubodový náskok a vzájemný zápas hraje doma, takže tipnu Čkyni.
Jak jste zatím spokojený s vaší hrou a umístěním?
5. místo a 15 bodů není nejhorší, ale mohlo a mělo by to být lepší. Smolně a nezaslouženě jsme prohráli první zápas v Záblatí a z domácího dvojzápasu (Dražejov, Hoštice) jsme měli určitě vytěžit víc než jen jeden bod. Ale když zvládneme poslední dva zápasy za 6 bodů, budeme po podzimu spokojeni.
Jaká je vaše fotbalová kariéra?
Až na jeden rok v blatenském dorostu jsem kariéru strávil v Bělčicích. V Bělčicích vždy byla výborná parta, je sranda, i když se zrovna nedaří, a proto se u nás každému líbí. (úsměv)
Připravujete se na zápas vy sám nějak speciálně?
Na zápasy se nijak speciálně nepřipravuju. Snažím se před zápasem nechodit pařit. (smích) O to víc je třeba za to vzít po zápase, bez ohledu na výsledek. (úsměv)
Mini dotazník Martina Ráže:
Kdo má z týmu nejtvrdší střelu?
Nejtvrdší ránu má asi Venca Mach a Lukáš Krameš.
Kdo se zase pyšní nejlepší kopací technikou?
Karel Hanzlík.
Kdo pak vsází na tvrdost?
Trenér o nás říká, že jsme měkkej mančaft. Ale přitvrdit umí Lukáš Krameš, Martin Hrkel, Adam Ježek nebo Venca Mach.
Simuluje někdo z vašeho týmu?
Občas si rád zařve Láďa Sejkora, když si jde s námi kopnout. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.