Rodina mě ve fotbale podporuje a moc jim za to děkuji, říká hráč kola Patrik Trčka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 12. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Patriku, gratuluji ti k zisku hráče 12. kola. Do zápasu jsi byl nominován za svůj výtečný výkon v zápase proti Chrášťanům, ve kterém jsi také chytil penaltu, co by jsi řekl k zápasu?
Děkuji, zápas se mi vydařil a jsem za to rád, i když jsem měl i štěstí. Snad to potvrdím i teď proti Kameňáku.
Získal jsi 70% všech hlasů, sháněl jsi někde hlasy pro sebe nebo jsi se do rozesílání vůbec nezapojoval?
Hlasy mě překvapily (smích) poslal jsem to jen pár kamarádům a rodině.
Jaké jsou zatím tvoje letošní cíle?
Můj cíl byl letos s týmem postoupit, což se nám už nejspíš nepodaří, jelikož Mokré už má velký náskok, takže skončit na bedně by bylo dobrý.
Co by jsi prozradil na kabinu Dívčic? Je v kabině někdo, kdo je takový lídr? A naopak, někdo kdo je takovým tajemným členem kabiny?
Partu máme výbornou a jsem za to hrozně rád, hlavně po zápasech je to výborný, škoda že někdy v zápasech do toho nedáme no tolik jako v tý hospodě. Lídrů v kabině je víc, hlavně ten jak říká my mladý, Petr Semrád (smích), takže (Semi, Hezi, Šena a taky náš kapitán Klobouš), tajemnej člen je Kuba Maňas, čekám kdy se rozpovídá. (smích)
V dalším kole přijede rezerva Kameňáku, jak na soupeře?
S Kameňákem jsme loni doma prohráli, takže jim máme co vracet. Doma se nám letos daří, když budeme předvádět naší hru vyhrajeme.
Zatím se pohybujete ve středu tabulky. Není to vzhledem ke kvalitě kádru poněkud zklamání?
Ano to je! Střed tabulky je pro nás všechny málo, jak jsem zmínil chtěli jsme hrát nahoře, ale jelikož nepřivážíme z venku moc bodů tak se není čemu divit.
Máš v paměti nejlepší moment, který jsi ve fotbale zažil?
Nejlepší moment je asi naskočení v zápase za áčko Olešníka. A samozřejmě podepsání kontraktu v Dívčicích. (smích)
Co říká na fotbal tvoje rodina?
Rodina mě podporuje a moc jim za to děkuju, že to kolikrát manželka vydrží (smích), jelikož každý víkend po zápase chodíme se Semim do příčný ulice a vracíme se nad ránem. Ale řekl jsem že až se mi rozbijou kopačky tak ukončím kariéru a od manželky jsem dostal novy tak ji to asi nevadí. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.