Chtěl bych poděkovat Senomatům za 8 let v klubu, vzpomíná v dobrém Jakub Vávra

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k triumfu nejlepšího hráče kola, již po čtvrté za sebou zvítězil hráč Mšece, čekal jsi, že tě spoluhráči ,,vyhlasují''?
Čekal i nečekal, asi jsem byl poslední v týmu, kdo to nevyhrál, tak asi proto.
V minulém kole jste naprosto zdemolovali Slabce na jejich hřišti, co byl jako hlavní faktor až tak nečekaného výsledku?
Na Slabce jsme jeli jako favorit, což se potvrdilo. Potěšili mě svou hrou, když jsme do poločasu vedli 9:1 a kluci ze Slabec se to snažili odehrát důstojně a bezkonfliktně, za což jim patří dík.
Ty a Jirka Kapek jste postrachem všech obran v soutěži, společně jste nastříleli jíž spoustu gólů, v čem je podle tebe vaše největší síla, v čem vynikáte?
Náš útok je složen stejně jako záloha i obrana, jsme si všichni rovni a tak sobě i chováme. Jirka Kapek je výborný fotbalista a do okresu nepatří a jsme rádi, že ho máme a že nešel nikam výš.
Ještě minulou sezónu jsi nastupoval za Senomaty, jaký byl důvod tvého odchodu?
Odchod ze Senomat mě mrzel, ale vzhledem k mé osobní situaci jsem byl nucen odejít a nechci urazit Senomaty, ale i začít znova je dobrý krok. Rád bych Senomatům poděkoval za 8 let působení v klubu a doufám, že se jim bude dařit.
Prozraď nám, kdo je v týmu největší milovník piva a kdo, kdo chodí na zápasy ,,po opici" a kdo je z týmu největší jedlík?
Tak abych řekl pravdu, jak okres ví, největší milovník piva jsem já a jedlík? Asi má přítelkyně, která je těhotná a myslím si, že i ženy patří do týmu. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.