ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 13.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - S hulínskou Admirou očekávám v souboji o půlmistra dobrý fotbal a hodně vyrovnané utkání, říká obránce Mladcové Michal Kraváček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, proti Březnici jsi dal vyrovnávající branku, co jí předcházelo?
Děkuj za gratulaci. Co jí předcházelo? Řekl bych, že dost neproměněných šancí mých spoluhráčů. Tak jim to někdo musel ukázat Samotný gól jak jinak než po rohu hlavou, kdy mě krásně našel Čelios (Dominik Dvořáček). Mě to jen trefilo do hlavy. Já měl jediný úkol, trefit zařízení, což se nakonec povedlo. Z mého pohledu KONEČNĚ!!!
Jak duel s Březnicí probíhal?
V Březnici je to vždycky vyrovnané. S klukama se známe, tak proběhly i nějaké hecovačky. Myslím, že jsme měli v zápase navrch, aspoň podle šancí. Bohužel se zápas pro nás nevyvíjel zcela dobře. Hned z první standartky jsme dostali gól. Pak jsme měli několik zajímavých šancí, které nám vychytal domácí gólman. Následně se nám podařilo dát gól a začínalo se od začátku. Ke konci zápasu se krásně trefil Kuře (Petr Votava) a už jsme to pak nějak dokopali do zdárného konce.
Co říkáš na podzimní účinkování Mladcové?
Hodnotím ho celkem pozitivně z pohledu pozice v tabulce. Z pohledu výkonů už to takové není. Myslím, že jsme poztráceli zcela zbytečně body remízami, kdy jsme měli spoustu šancí a nedokázali se prosadit.
Váš kanonýr Jan Chludil dal již patnáct branek, to je slušná porce gólů?
Nechci ho úplně chválit, protože to číslo mohlo být o dost vyšší, byť 15 gólů je pěkné číslo. Věřím, že napraví střelecký dojem teď v posledním kole.
Podzim zakončíte soubojem o půlmistra s hulínskou Admirou, co lze očekávat od tohoto duelu?
S Admirou se hraje vždycky výborný fotbal. Admira je mančaft, který se snaží se hrát většinu situací fotbalově a vždy si zahrajeme dobrý fotbal. Myslím, že i teď se bude na co dívat. Zároveň očekávám hodně vyrovnané utkání.
Připouštíte si v Mladcové postupové starosti?
Nevím jak ostatní. Já osobně moc ne. Mým cílem je přežít každý zápas ve zdraví a abych mohl vstát na druhý den z postele. To jestli chce někdo mluvit o postupu, to si řekneme až na konci sezóny.
Vypsal Váš trenér Luďa Lošťák nějakou prémii za podzimního půlmistra? Ledničku už ale máte asi plnou za získané hráče kola?
O ničem nevím. Třeba to ještě přijde, Luďo, co? Stav ledničky nemám pod kontrolou, tak nevím. Co říkají kluci, tak prý se nám ty flašky nějak samy ztrácí...
Na podzim jste dostali více branek než v předešlé sezoně, jsou útočníci soupeřů lepší a nebo bude chyba ve Vaší defenzívní činnosti?
Je toho víc. Útočníci jsou samozřejmě každý rok lepší, zapracováváme nové mladé kluky a bohužel se i dopouštíme některých chyb, které jsme v minulé sezóně nedělali. Přisoudil bych to nedůslednosti na hřišti v soubojích. Navíc bych řekl, že nám chybí trochu toho pověstného fotbalového „štěstíčka“.
Na konci tabulky je to hodně srovnané a boj o záchranu bude asi hodně dramatický do posledního kola?
Tabulka je hodně srovnaná ve spodní části i ve vrchní. Abych řekl pravdu, podíval jsem se na ni po dlouhé době až teď před rozhovorem. Vůbec si netroufám tipovat, kdo nakonec bude mít „černého Petra“.
Myslíš si, že Zlín může v pondělí potrápit favorizovanou Plzeň?
Já myslím, že určitě může. Sice oba týmy mají opačné starosti, tak zápas může dopadnout jakkoliv, což už Zlín několikrát s těžkými soupeři ukázal.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 13 29:11 28
2 FC Fryšták 13 37:19 27
3 SFK Elko Holešov B 13 39:14 27
4 Hvozdná 13 26:21 23
5 SK Březnice 13 28:32 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 16
2 Jan Večeřa 13
3 Jakub Chudárek 11
4 Tomáš Janíček 11
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 50 54,9% 1
2 Jiří Kadlík 41 51,3% 0
3 Tomáš Krejča 35 53,0% 0
4 Ladislav Beran 34 49,3% 0
5 Libor Adamik 31 55,4% 0
Zobrazit celou tabulku