Důležité bude udržet stávající kádr, zvládnout jaro a připravit se na třetí třídu, plánuje hráč kola Martin Košťálek

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Martin Košťálek – SK Březová 08. V zápase proti Čechii si opravdu zachytal a díky jeho výkonu si Březová odvezla bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. A hned se zeptám, jak jste si proti Čechii zachytal?
Děkuji. Proti Jáchymovu jsem si zachytal až až. Byl to zápas nahoru dolu a mě dost bavil, jelikož Jáchymov se do vápna snažil dostávat bud vysokými centry ze stran hřiště, které se mi dařilo sbírat anebo přihrávkami za obranu, které se mi včasnými výběhy dařilo zachytávat.
Sezóna se pro vás nevyvíjí dobře, budou vás o zimní pauze čekat nějaké větší změny, nebo spíš se budete snažit stabilizovat kádr pro příští sezónu?
Bohužel po letním odchodu dvou klíčových hráčů je pro nás jakákoliv absence z aktuálního týmu dost zásadní a dá se říct, že až teď v Jáchymově jsme se poprvé sešli v trochu rozumné sestavě. Nicméně k Vašemu dotazu: Určitě neplánujeme v zimě žádné zásadní změny, jelikož fotbal ve Březové od začátku děláme pro zábavu, a hlavně s fotbalisty ze Březové, Bzové a okolí. A určíte se nebudeme vydávat cestou některých týmů v okresu a platit hráče. Takže důležité bude udržet stávající kádr a jaro zvládnout co nejvíc v poklidu a příští rok si zahrát 3. třídu.
Věnujete se ještě mimo fotbalu i nějakému jinému sportu?
Ano v zimní přestávce se věnuji lednímu hokeji. Chodím chytat Teplákovou ligu okresu Beroun za HCA Březová. A tímto bych chtěl poděkovat právě i klukům z hokeje, kteří pro mě hlasovali v teto anketě. (úsměv)
Kdo je pro vás osobně největším rivalem ze všech týmu v soutěži?
Popravdě na to už takhle nekoukám. Nicméně bych hádal, že pro většinu kluků v týmu to bude Žebrák, kde se s hodně klukama kamarádíme navzájem, občas spolu i trénujeme, takže před vzájemným zápasem je vždy dost špičkovaní.
Chtěl byste jednou zkusit trénování?
Nějak mě to k trénovaní moc netáhne. Ale nikdy neříkej nikdy.
Zkusil byste říct některé hráče, kteří by neměli chybět v sestavě podzimu?
David Spousta, Matej Herejt, Radek Klička, Tomas Frydrych, Jan Morstein, Adam Větrovský, Jan Beneš
Připravujete se vy sám na zápas nějak speciálně?
Nic speciálního mě asi nenapadá, snad jen to, že hodně lidí překvapí, jak hodně mám zatejpované prsty. Což je věc, kterou před zápasem trávím dost času.
Mini dotazník Martina Košťálka:
Kdo z týmu neuhne ze souboje?
Petr „Dupy“ Dupač
A simuluje někdo od vás z týmu?
Bohužel to u nás nikdo neumí. (smích)
Kdo vyhraje tabulku střelců v OP Beroun?
Jan Morstein
Tip, kdo skončí po podzimu druhý?
Trubín

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.