Za tento titul zaplatím do kasy raději než za počet žlutých, má jasno Pavel Královský

Pavlovi se podle jeho mínění utkání proti Dobrému Poli příliš nevydařilo. Ale i tak trenéři jeho hru ocenili a hlasováním podporu vyjádřili hlavně fanoušci či spoluhráči. Že by Pavla chtěli dotlačit na trůn hlavně kvůli tomu, aby zaplatil do kasy??? Ne, všichni dobře vědí, že mu to letos kope dobře a že opět má tu správnou chuť do fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji. Víte kdo poslal ty tři rozhodující hlasy z celkových šesti set?
Přesně nevím, ale určitě to byl někdo z týmu, protože pochybuji, že by pro mě hlasoval někdo jiný. Tímto bych jim chtěl poděkovat. Je vidět, že v Kouřimi všichni táhneme za jeden provaz a je tam skvělá parta. Je jasný, že mě to bude něco stát na rozlučce. Ale za tuhle výhru rád zaplatím, na rozdíl od žlutých karet.
Jaké bylo derby s D. Polem pro vás? Jak se vám hrálo?
Tak samozřejmě je to derby, ale pro mě osobně to byl zápas jako každý jiný. Nebral jsem to nějak zvláštně. Samotný zápas se mi nehrálo vůbec dobře. Raději hraji proti týmům, co chtějí hrát fotbal. Styl DP “co leží, neběží” mi moc neseděl. Naštěstí hostům v druhém poločase došly síly. Hlavní bylo, že jsme zaslouženě urvali povinné 3 body.
V utkání padly tři neuznané branky. Jak jste jednotlivé situace viděl vy?
Už si pamatuji jen dvě situace... Ta první, kdy se po naší chybě ocitl Potůček na penaltě před prázdnou bránou. Zcela výjimečně jsem se nestihl vrátit, tak jsem situaci pozoroval někde z půlky hřiště :D, takže jsem neměl šanci vidět, jestli je míč za čarou nebo ne. Na rozdíl třeba od obrany DP, která byla přesvědčena, že je to gól, přitom byli ještě 15 metrů za mnou... Už holt stárnu a zrak mi neslouží tak dobře. :D Co jsem se ptal lidí, kteří byli za bránou, tak to gól prý nebyl. A ta druhá situace, kdy libero Dobráče odkopával míč a trefil před sebou skvěle napadajícího Keltnera, nemá smysl nějak komentovat, to byl podle mě jasný gól.
Nedávno jste právě za Dobré Pole jednu sezónu odehrál. Jak vzniklo toto spojení?
V tu chvíli cca 2 roky zpět, mě fotbal přestat úplně bavit. Neměl jsem vůbec chuť do fotbalu, nehrál jsem ho pro radost, proto ta změna. A co mě přivedlo zpět do Kouřimi? Takt to je jednoduché, vrátila se mi chuť si ještě zahrát fotbal, Kouřimi jsem vždycky fandil, a hlavně je tady výborná parta ! Jsem tady prostě doma
Sledujete nějak speciálně hru a výsledky Dobráče? Máte tam stále kamarády?
Vůbec je nesleduji, je mi to jedno a jeden kámoš by se možná našel :D
Co se mění na hře Kouřimi s příchodem trenéra Malinovského?
V Kouřimi všechno šlape momentálně na výbornou. V první řadě to začíná výbornými tréninky, které mají úroveň. Změnil se styl hry, který je dost náročný na běhání, ale evidentně nám přináší výsledky. Trenér Malinovský odvádí opravdu skvělou práci. Myslím, že to všechny baví a užíváme si to. Snad to vydrží co nejdéle.
Bude vítězem OP někdo z momentálně vedoucí trojky nebo je níže schovaný ještě jiný adept?
To opravdu nevím, ale spíš ne, myslím že tahle trojka se bude o čelo tabulky přetahovat celou sezónu. Kvalitou nejlepší kádr mají určitě Žiželice, ale zápasů v sezóně je ještě spousta, takže uvidíme. Podle mě vyhraje ten, kdo udělá nejlepší zimní přípravu a bude nejlépe připraven na jaro.
Jak se těšíte na víkendovou bitvu s Nučicemi?
Na zápas se těším, půjde o hodně, bude to bitva. Určitě to bude zápas z kategorie těch obtížnějších. Těžko říct, zda se můžeme s Nučicemi něčím překvapit. Jejich styl hry všichni znají a přesto jsou tam kde jsou. Já osobně jen doufám, že to bude zápas, kde si to rozdáme na férovku. Bez nějakého jiného vlivu.
Jak sledujete hru Slavie v LM?
Jsem slávista, takže mám opravdu radost z výkonu Slavie, jen škoda těch neproměněných šancí, jak s Dortmundem tak teď s Barcelonou, bodů mohlo a mělo být určitě víc. Musíme doufat, že už Inter nebude bodovat. A my si to s nimi rozdáme v posledním zápase o Evropskou ligu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.