Petr NEKOLA: Dobrá Voda je pro mě taková srdcovka...

Nejlepším Hráčem 11. kola jste si hlasováním zvolili nejmladšího člena Sestavy kola Petra NEKOLU z týmu SK Dobrá Voda. Sedmnáctiletý hráč, věkem ještě dorostenec, pomohl A mužstvu na hřišti v Borku brankou ke konečné remíze a zároveň si tak připsal svůj druhý gól v mužské kategorii. Pojďme se podívat na rozhovor s tímto nadějným fotbalistou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Když si zjistil, že ses dostal do Sestavy kola, co si na to říkal? Překvapilo Tě to? :-)
Zjistil jsem to v pondělí odpoledne od kamarádů a dost mě to překvapilo. Jsem strašně rád, že jsem se tam dostal.
Už si byl někdy v takové nebo podobné anketě a byl si v ní třeba také úspěšný?
Ještě jsem v žádné takové anketě nebyl, takže to je moje úplně poprvé a je to zajímavá zkušenost :-)
Jak by si zhodnotil svůj výkon na hřišti v Borku a přibliž nám Tvoji gólovou situaci? :-)
Před zápasem v Borku, jsem hrál celý zápas za dorost na Hluboké nad Vltavou, takže jsem přijel na zápas už rozehraný. Startoval jsem na lavičce, ale pak jsem se dostal do hry a za takový momenty jsem vždy rád. Při tom gólu vlastně odvedl skvělou práci Pavel Chobodů, který tam skvěle obešel hráče a nahrál mi před odkrytou branku. Já jsem byl tam, kde jsem potřeboval a chtěl bych mu za tenhle gól poděkovat, protože z velké části patří právě jemu. Odehrál jsem si svůj standart, akorát mě mrzí chyba, které jsem se dopustil.
Tuhle sezónu ses trefil již podruhé do sítě soupeře, jsou to Tvoje jediné góly v mužské kategorii? A na jakém postu Ti to sedí nejvíce? :-)
Jsem rád, že mi tam góly spadly a jsou to moje jediný dva góly za muže. Hraji za muže teprve půl roku a vždy jsem spíš na góly nahrával, než je dával. Nejdůležitější ale je, že se nám daří jako týmu. Za muže hraji nejčastěji krajní zálohu, za dorost je to pak střed zálohy. :-)
Určitě jako mladý fotbalista máš nějaký fotbalový vzor a oblíbený tým, prozradíš? A proč takový výběr. :-)
Nikdy jsem nebyl takový ten obdivovatel Messiho nebo Ronalda, jako je skoro každý. Mám rád hodně Salaha a celý Liverpool, ale vzor to přímo není. Nikdy jsem neměl žádný vyložený vzor, fandím pěknému kombinačnímu fotbalu a ti hráči, kteří ho hrají, jsou mí oblíbení :-) V Česku jsem pak Sparťan celým svým srdcem :-)
Jaké byly Tvé fotbalové začátky a kdo Tě přivedl k tomuhle oblíbenému sportu? :-)
K fotbalu mě dovedli rodiče a jsem za to strašně moc rád a moc jim děkuju i za jejich přístup teď. Dále pak musím poděkovat panu Valentovi, který mě právě trénuje od mých začátků až doteď. Jinak fotbal hraji už od 5 let. :-)
Jak vidíš svoji fotbalovou budoucnost, ať už skrze školu nebo své jiné možnosti? :-)
Myslím, že máme velice dobrý tým na Dobré Vodě, a proto si strašně přeji, ať s tímhle mužstvem postoupíme co nejvýše a vrátíme Dobrou Vodu tam, kam patří. To si v budoucnosti nejvíc přeji. Ve škole bych chtěl udělat maturitu a dělat, to co mě baví. :-)
Takže věrný týmu z Dobré Vody :-) Tam si svoji fotbalovou éru započal a pokračuješ doposud?
Dobrá Voda je pro mě taková srdcovka, takže ano. Celou kariéru jsem tam ale nehrál. Na rok jsem přestoupil do Třeboně, kde jsem si zahrál divizi, ale samozřejmě mne to táhlo zpátky na Dobrou Vodu, takže tady pokračuji. Každopádně za možnost, zkusit si divizi, jsem vděčný.
Věnuješ se i jiné sportovní aktivitě? :-)
Přes zimu, když není sezóna, hraji hokejbal a v létě jezdíme na kola. Jinak pak různě, někdy dáme s klukama nohejbal atd. :-)
Jaký máš největší fotbalový či sportovní zážitek? :-)
Když jsme minulou sezonu s klukama z dorostu celou jarní část sezóny neprohráli a nakonec jsme byli 2. :-)
Sleduješ naše stránky fotbalunas pravidelně a jaký máš na tenhle projekt názor? :-)
Stránky fotbalunas sleduji a líbí se mi, jak to funguje. Koukám se na sestavy kola, koukám se jak lidé tipují a jak dopadnou zápasy. Je například zajímavé sledovat, jak lidé tipují naše zápasy a vždy se na to rád podívám. Myslím si, že je to velice zajímavá stránka se spoustou informací a člověk má alespoň rozhled. :-)
No a nyní je tady Tvoje chvíle, tudíž můžeš na závěr rozhovoru komukoli cokoli vzkázat, chceš-li :-)
Chtěl bych moc poděkovat všem lidem, co pro mě hlasovali, spoluhráčům, kamarádům a rodině. Moc si toho vážím. Dále bych chtěl poděkovat panu trenérovi Dejmalovi, protože jeho tréninky mají opravdu vysokou úroveň a všichni kluci v týmu se díky tomu zlepšují. :-)
Super. Moc děkuji za rozhovor a že sis na něj udělal čas. Ať se Ti daří :-)
Také moc děkuji. Na shledanou :-)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.