Naším hlavním problémem je produktivita, ta nás pronásleduje už hodně sezón, říká hráč kola Pavel Příhoda

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 10. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Pavle, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj děkuji. Z mého pohledu měl zápas dvě tváře, v každém poločase jinou. V prvním tu fotbalovou povedenou, začaly jsme dobře povedlo se nám vstřelit brzy gól a to nás hodně nakoplo. Měly jsme navrch a povedly se nám přidat další góly a drobet se uklidnit. Ke konci prvního poločasu se Včelné zranili hráči a neměli nikoho na lavičce, tak do druhé půle nastoupili v početní nevýhodě, to je ta druhá tvář a my jsme toho nedokázaly využít v náš prospěch a přidat více gólů, nakonec z toho byl jen jeden.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Byl jsem spokojený, cítil jsem se fyzicky hodně dobře, a věřil jsem, že můžu pomoci získat první tři body.
Vstřelil si dvě branky. Popíšeš nám je?
Jasně. Na první gól mi nahrál Ander (Ondřej Bahleda). Z pravé strany kde se prokličkoval a krásně nacentroval na malé vápno a já jsem z malého vápna placírkou usměrnil do branky, byl jsem pak rád, když jsem mu asistencí na jeho gól mohl vrátit tu jeho na můj. Druhý gól byl asi můj nejjednodušší, co jsem kdy dal, stačil jen důraz a míč před brankovou čárou doklepnout do sítě.
Poprvé jste vyhráli v této sezoně. Čím si vysvětluješ tak málo získaných bodů?
Je to hrozné, hodně špatný start do soutěže. Minulou sezónu jsme taky nezačaly dobře a pak se nám povedlo hodně zvednout, proto věřím, že na něco podobného navážeme i teď. Hlavní problém je produktivita. A ta nás pronásleduje už hodně sezón.
Do konce podzimní části zbývá odehrát ještě čtyři zápasy. V kolik reálných získaných bodů věříš?
Věřím v 9 bodů !
Které týmy se podle tebe budou letos prát o postup?
Zatím podle tabulky to vypadá na Black Dub s Mokrým, jestli si Mokré přenese formu i do jara tak si postup vybojuje. Myslím si, že to není náhoda, už minulou sezónu ke konci soutěže se hodně zlepšily.
Nyní vás čeká zápas ve Vrábče. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí?
Očekávám hodně těžký zápas a myslím si, že v tomhle zápase se hraje "o 6 bodů" my potřebujeme za každou cenu vyhrát, aby jsme nezůstaly nadále na dně tabulky. Věřím, že vyhrajeme 3:2 a za tenhle výsledek bych byl moc rád.
Dlouho tě trápilo zranění. Jak to s tebou vypadá v současné době?
Ano máš pravdu, od půlky května tohohle roku jsem kvůli zranění vypadl ze hry, měl jsem natržené vazy v kotníku, od půlky léta jsem trénoval, ale do zápasu jsem mohl nastoupit až proti Mokrému, kde jsem nasbíral první minuty nové sezóny. Nebylo to ještě ono, podvědomě jsem hlídal zraněný kotník, blbě jsem došlápl a další víkend jsem měl stop. Teď proti Včelné musím zaklepat, vše ok !! Doufám, že se budu zranění úspěšně co nejvíce vyhýbat. Vypadá to dobře, nechci nic zakřiknout, ale jsem připraven naplno naskočit do dalšího zápasu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.