Ondřej Bartoníček - Musíme v dobrých výkonech pokračovat, protože fanoušci v Krnově si to zaslouží

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v naší anketě. Jak toto vítězství vnímáte?
Děkuji. Vnímám to jako odměnu za odvedený výkon. Je to příjemné.
Chcete někomu poděkovat za hlasy?
Určitě manželce a sestrám, a samozřejmě všem, kteří mi poslali hlas.
Už víte, jakou lahvinku přinesete tentokrát?
V naší kabině je v módě zelená, ale zkusím přinést likér vyrobený z plodů naší zahrady.
V naší nominaci jste byl za skvělý výkon v zápase proti Českému Těšínu. Jak byste tento zápas zhodnotil?
Paradoxně si myslím, že jsem zahrál daleko více lepších zápasů, v tomhle jsem se moc dobře necítil, ale na druhou stranu u těch klíčových momentů jsem byl. Začátek zápasu byl zajímavý, hosté i my jsme hráli útočný fotbal a tlačili se do zakončení. Vývoj zápasu ovlivnila brzká červená karta. Hosté se zatáhli a my jsme se do konce poločasu do ničeho nedostali. Po přestávce jsme si pomohli trestňákem, kdy to pan Hrubý krásně trefil. Po gólu to hosté trochu otevřeli a my se prosadili podruhé. Těšín pak své šance neproměnil a my přidali třetí branku. Musím ale kluky z Těšína pochválit, byl to dobrý soupeř.
Jste zatím spokojený s dosavadním průběhem sezóny a umístěním Krnova?
Už v průběhu jara jsem říkal, že další sezóna bude dobrá, sehráli jsme se, tým se udržel a vytvořila se dobrá parta, vše funguje. S tím samozřejmě přichází i výsledky a dobré výkony. Těší mě, že hrajeme dobře, že mladí kluci zapadli. Musíme v dobrých výkonech pokračovat, protože fanoušci v Krnově si to zaslouží, chodí jich hodně a myslím, že drží s námi.
V minulém roce se proslýchalo, že chcete již brzy ukončit kariéru. Změnil se Váš názor?
Neřekl jsem, že chci ukončit kariéru. Pokud mi to zdraví dovolí, tak bych chtěl ještě hrát. Uvidíme po sezóně na co to bude stačit, jestli budu ještě pokračovat v kraji, nebo jestli půjdu hrát nižší soutěž. Určitě se budeme bavit i s vedením, jestli mě vidí jako přínos, nebo chtějí mužstvo ještě více omladit. Nechci předbíhat, sezóna je ještě dlouhá, ale s ohledem na zdraví, rodinu a věci okolo se může stát, že to bude má poslední sezóna v Krnově.
Krnovu se zatím daří více venku, kde ještě neprohrál. Čím si myslíte, že to je?
Venku většinou hrajeme na rychlé protiútoky, to nám vyhovuje, máme na to dobré typy hráčů. Doma většinou chceme tvořit a tlačit soupeře. V žádném zápase jsme herně nepropadli, určitě budeme doma vyhrávat.
Který tým má podle Vás největší šanci v tomto ročníku uspět a postoupit?
Hráli jsme se všemi týmy, které hrají o postup. Neporazili jsme jen Fulnek, který nás jako jediný přehrál o třídu. Myslím, že nejvíc se poperou Bílovec a Fulnek, ale samozřejmě do toho můžou zasáhnout i další týmy. Každopádně my se soustředíme na sebe a na naše nejlepší umístění.
Podzimní nebo jarní část sezóny?
Jarní.
S kým si na hřišti nejvíce rozumíte?
Rozumím si se všemi, většina ale nerozumí mně. (smích)
Máte nějaký oblíbený seriál či film se sportovní tématikou?
Kožené slunce.
Váš oblíbený sport kromě fotbalu?
Teď probíhá MS v rugby, sport, který mě hrozně baví sledovat, ti chlapi jsou blázni. Jinak mě baví většina sportů, ale nemám čas dělat jiný sport než fotbal.
Chtěl byste něco vzkázat klukům do kabiny?
Chtěl. Ať nám vydrží série do konce podzimu. A ať nejsou negativní. (úsměv)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.