Minulý zápas nám moc nesedl, moc jsme neběhali, proto jsem rád, že jsme to i tak dotáhli do šťastného konce, s pokorou říká hráč kola Matěj Herejt

Vítězem hlasovací soutěže hráč kola se stal Matěj Herejt – TJ Spartak Žebrák. V zápase proti Tetínu jeho tým vyhrál 2:0, on sám si připsal 1+1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola! V minulém kole jste doma porazili Tetín 2:0. Vy jste si připsal 1+1. Jak se vám hrálo a myslíte, že kdybyste chyběl, tak by se nikdo jiný neprosadil?
Díky. Nehrálo se mi nejlíp a myslím, že i ostatním spoluhráčům to moc nevyhovovalo. Moc jsme neběhali a nějak nám nesedl zápas oproti minulým zápasům, proto jsem rád, že jsme to i tak dotáhli do šťastného konce. Kdybych chyběl, tak by se prosadil určitě někdo jiný např. Karel Vajs nebo naše stoperská dvojice Kuník s Honzou Novákem.
V minulém rozhovoru, na začátku září, jste říkal, že chcete mít na konci sezóny aspoň tak 13 branek, teď jich máte 7. Pomýšlíte už nyní na vyšší metu v počtu branek?
Bylo by to super dát více gólů. Jediné na co pomýšlím je, že musím dát více gólů jak můj strýc Tomáš Herejt z Loděnic, to je jediné o co mi jde.
Věnuješ se ještě mimo fotbalu i nějakému jinému sportu?
Dříve, tak před rokem jsem hrál společně s fotbalem ještě florbal za Královák, ale nedalo se to stíhat, takže jsem si vybral fotbal hlavně kvůli partě, co tam teď máme.
O víkendu hrajete proti Březové, která se potápí v problémech, zkusíte si tipnout výsledek?
Bude to zápas jako každý jiný, a ještě k tomu takové vesnické derby, ale doufám v 2:0 pro nás.
Jakou hrou se jako tým prezentujete?
Řekl bych, že spíše kombinační.
Sledujete pravidelně ještě nějaké další týmy, které hrají amatérské soutěže?
Ano. Nejvíce koukám asi na Loděnice, jak se jim daří a na týmy v okrese.
Zkusil byste si už teď tipnout první tři týmy ve vaší soutěži?
Žebrák, Beroun B, Nový Jáchymov. Je ještě dost brzo tipovat jak dopadne pořadí v soutěži, ale myslím že by to mohlo dopadnout i takhle.
Mini dotazník Matěje Herejta:
Kolik zvládnete dát v kuse kliků?
30
Kolik asi tak shybů?
Nedělám shyby.
A za kolik minut dáte jeden kilometr?
3:25 myslím.
Kdo vyhraje tabulku střelců v OP Beroun?
Myslím, že Novák z Beroun B.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.