ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 11.kolo Zlínský | 1.B třída sk. B - "Myslím si, že u nás na mladcovském kopci není žádný důvod k výměně trenéra Lošťáka", říká kapitán Mladcové Michal Dlabač

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, utkání ve Slavkově p/H jste vyhráli až na penalty, jak zápas probíhal?
Děkuji za ocenění. Byť si myslím, že fotbal je týmový sport a pokud není úspěšný kolektiv, tak jedinec by neměl být úspěšný rovněž. A protože beru výsledek ve Slavkově jako neúspěšný, tak i ocenění by spíše mělo náležet někomu, kdo byl společně se svým týmem toto kolo úspěšnější. Nicméně zde je to jasná zásluha zarputilosti mých spoluhráčů. Takže za ni jim děkuji.
Jak hodnotíš Vaše prozatímní podzimní účinkování?
Měli jsme ambice posbírat více bodů. Některé duely, zejména v Kostelci a v Chropyni nám vyloženě nesedly. Navíc ještě 3 těžké duely nám do konce podzimní části zbývají, takže bych hodnocení nechal až po těchto zápasech.
Na vedoucí Březnici ztrácíte jen tři body, to není mnoho?
To sice není, navíc máme vzájemný duel ještě před sebou. Nicméně jsme se určitě všechny týmy v soutěži již přesvědčili, že není snadného soupeře a i mnoho výsledků to potvrzují. Proto se snažím ke každému zápasu přistoupit s pokorou, ale i se zdravím sebevědomím. Navíc po tomto zápase máme i společné posezení obou týmů u sudu piva, které nám zajistila postavička zlínské kopané Denis Čechmánek. Myslím, že už se na zápas i na ten třetí poločas všichni těšíme.
Vaše střelecké duo Haloda - Chludil se po výborném začátku trošku zadrhlo?
Na jednu stranu to tak může vypadat, na stranu druhou pálí i za náš rezervní tým. Ne vždy lze sázet branky v každém zápase, ve kterém nastoupí, byť na tuto soutěž jsou naši útočníci rozhodně nadstandard. Myslím, že o víkendu své gólové stavidla opět otevřou. Další věcí je, že jejich podpora od zbytku týmu není vždy ideální.
Nemohli se tito hráči vystřílet za Váš rezervní tým v Okresním přeboru?
Nemohli (smích).
Neuvažujete o povolání do zbraně veterána a snajpra - Jirku Jaroše?
Uvažujeme každé kolo, ale už má většinou teplotu nebo si plánuje výlety do zoo. Ale věřím, že svůj střelecký instinkt v některém z další zápasů opět ukáže.
Koho favorizuješ na postup do 1. A třídy?
Myslím, že tabulka ukazuje, že by se mělo rozhodnout mezi prvními 4 týmy. Ale protože jsme spíše jarní tým, tak věřím nám.
Kdo bude mít podle Tebe v rukou Černého Petra?
Nerad bych někomu takový černý scénář věštil, zápasů je ještě fůra a jak jsem již řekl, většinou jsou zápasy nevyzpytatelné. Nicméně jestli chcete slyšet jméno, tak nejspíše Slavkov pod Hostýnem.
O víkendu hostíte rezervu Luhačovic, co očekáváš od tohoto duelu?
Další kvalitní duel od týmu, který preferuje spíše fotbalové pojetí než nakopávanou. Uvidíme, kolik posil budou mít ze svého A týmu. Každopádně na nic jiného než na výhru nemyslíme.
Jak vidíš výměnu trenéra Csaplára ve Zlíně a neuvažujete i o změně na tomto postu i u Vás na Mladcové?
Na můj vkus se poslední dobou ve Zlíně protočilo dost trenérů. Ale protože zápasy Ševců moc nestíhám sledovat, tak bych nerad více komentoval to, o čem nemám přehled a když do problému nevidím, byť naše česká nátura by tomu zcela jistě velela. Myslím, že u nás na mladcovském kopci není žádný důvod k výměně trenéra. Naopak doufám, že si s ním ještě fůru srandy užijeme...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku