ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 11.kolo Zlínský | Krajský přebor - "Téměř celou kariéru mě provází jediný trenér a to můj otec. Občas to bylo na hlavu, ale stejně je to skvělý trenér", říká fotbalista Slušovic Jan Večeřa

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, utkání ve Štítné nad Vláří jste vyhráli až na penalty, jak zápas probíhal?
Díky a zároveň bych touto cestou rád poděkoval všem, kteří pro mě hlasovali. Byl to bojovný a vesměs vyrovnaný zapas. Nemyslím si, že by měl někdo navrch. Poločas byl 0:0. Hned na začátku 2. polocasu jsme dali na 1:0. Bohužel jsme z šancí, které jsme měli, nepřidali druhý gol a inkasovali ze standartni situace. Poté se nám podařilo zvýšit na 2:1. Když už vypadalo vše dobře, tak se stalo, co se stalo...
Pomezní rozhodčí zde v poslední minutě odmával penaltu, co říkáš na tuto situaci?
Z mého pohledu to penalta nebyla. Říkali to i někteří fanoušci domácích. Jediný, kdo viděl ruku ve vápně, byl pan pomezní. Bylo to hodně frustrující. V naší pozici se každý bod počítá.
Jak hodnotíš Vaše prozatímní podzimní účinkování v KP?
Podzim je zatím za našim očekáváním. O body jsme se ve většině případů připravili hlavně zahazováním šancí. Myslím si, že na střed tabulky určitě máme.
Provodov uvažuje o ukončení působení v KP, co si o tom myslíš?
Moc mě to nepřekvapuje, když jsem slyšel, jak to tam funguje.
Kde jsi začínal s fotbalem a kdo Tě k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal na Březové, což je vesnice asi 2 km od Slušovic a přivedl mě k němu taťka.
Jaká je Tvá hráčcká kariéra? Na které spoluhráče rád vzpomínáš? Na které trenéry rád vzpomínáš?
Hrál jsem nejprve v žácích na Březové. Poté dva roky jsem byl na střídavý start na Veselé. Potom jsem šel do slušovického dorostu a už jsem zde zůstal. Rád vzpomínám na spoluhráče ze slušovického dorostu. Několik z nich se mnou hraje dodnes. Mohl bych jmenovat pár trenérů. Ale téměř celou kariéru mě provází jediný a v mých očích ten nejlepší - taťka. Trénoval mě v žacích, dva a půl roku v dorostu a teď mě trénuje už rok a půl v mužích. Občas to bylo na hlavu, ale stejně je to skvělý trenér.
Koho favorizuješ v této sezóně na postup do Divize?
Za mě jsou favorit Kvasice. Jinak se mi líbil Baťov.
Kdo bude mít podle Tebe v rukou Černého Petra?
Netroufám si říct. Ale věřím, že my to nebudeme.
O víkendu hostíte lídra tabulky z Kvasic, co očekáváš od tohoto duelu?
Vůbec nevím, co od toho čekat. Viděl jsem nějaké úryvky z jejich zápasů a bude to těžké. Ne nadarmo jsou na 1. místě s takovým náskokem. Doufám, že se nám alespoň bod povede trhnout.
Jak vidíš výměnu trenéra Csaplára ve Zlíně?
Trenéři to mají ve Zlíně těžké. Změna se ovšem dala čekat po výsledcích, jaké byly. Snad se trenéru Kameníkovi povede lépe.
Jaké je Tvé zaměstnání popř. škola a jaké máš koníčky?
Jsem ještě student. Od léta mám nový koníček. Dělám 1x týdne trénink dorostencům ve Slušovicích. To mě docela baví. Kluci mají super partu a nejsou o tolik mladší než já, takže na trénincích panuje skvělá atmosféra. Jinak kromě fotbalu zajdu občas do posilovny.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.