Cílem je zůstat zdravý, říká pětatřicetiletý stoper Speřic Marek Fukan

Hráčem 11. kola jste si zvolili ostříleného borce Marka Fukana ze Speřic, který si zahrál i v Rakousku. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Marku stal jsi se hráčem kola, znamená to pro tebe něco ?
Velice si ocenění vážím, ale rozhodně bych ho vyměnil za 3 body z tohoto kola.
Do sestavy jsi byl nominován za svůj výkon proti Třebíči, v zápase jsi vstřelil i branku popiš ten moment.
Nebylo to nic extra jen jsem využil svou výšku a možná i trochu podcenění situace od brankáře a přeskočil ho při centru, jak říkám nic extra.
Ve Speřicích se letos docela daří, jak vidíš zbytek sezóny?
Já jsem trochu opačného názoru, na to, jaký hrajeme fotbal a kolik si vypracujeme šancí jsme měli získat více bodů, tým na to určitě máme, ale sráží nás někdy zbytečné chyby. Máme, tedy až na mě, hodně mladý tým, který má velký potenciál, takže je třeba jen vytrvat a výsledky i větší stabilita výkonů přijdou.
Jaké máš cíle za sebe v letošní sezóně ?
Cílem je zůstat zdravý. Vrátil jsem se po operaci kolene a užívám si každý zápas i trénink, který zvládnu, takže cíl je odehrát co nejvíce zápasů a těšit se z nich.
Zjistil jsem, že jsi v minulosti běhal také hasičský sport, běháš ještě nebo už jsi skončil ? a proč
Ano to byl jen takový doplněk abych se nenudil a víc si zaběhal i když to bylo o něčem jiném a člověk musel vše zvládnout během 17 vteřin , nebyl prostor na chybu nikoho v týmu. Ve fotbale mám naštěstí většinou dost času vše odčinit. Už to nedělám, bohužel mi na to nezbývá dost času.
Kdo je u vás v kabině lídrem ? a kdo naopak je nejtišším a tajemným členem kabiny ?
Lídři jsou kluci co ve Speřicích hrají delší dobu a mají k týmu a fotbalu skvělý postoj, za což jsem rád. Je tu super parta kluků, která nezkazí žádnou legraci. Tichý není nikdo a nebo naopak všichni po prohraném zápase, ale to už tak bývá.
Děkuji za rozhovor
Prosím rádo se stalo

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.