Jaroslav ZRUN: Velká spokojenost pokud nám koukají ostatní na zadá.. :-D

V Borovanech se sice gólově neprosadil, ale zase svým morálním přístupem a zkušenostmi byl na hřišti největším přínosem pro tým a jako správný kapitán dotáhl Jaroslav ZRUN mužstvo k vítěznému konci, což mu jako bonus vyneslo i vítězství v hlasovací anketě o Hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stejně jako loni gratuluji k ocenění Hráče kola. Největší radost z úspěchu bude mít určitě hlavně zase týmový pokladník :-). Jak by jste zhodnotil zápas v Borovanech?
Děkuji. Jj Čenda mi to zase určitě spočítá, na tohle nezapomene nikdy.. :-D Shrnutí v kostce: bojovné utkání na těžkém terénu, plné osobních soubojů, kde domácí nechtěli dát svou kůži zadarmo.. za nás obránce a gólmana s nulou spokojenost a navíc dopředu máme nyní sílu i kvalitu, takže to tam padá..
Po odchodu Milana Ďurici z týmu jste převzal v týmu roli kapitána. Změnilo se tím pro Vás něco?
Nn nezměnilo.. neberu to nějak prestižně.. někdo to dělat, pásku nosit, musí.. já jsem hodně emotivní a někdy mi to dá možnost k “vyjednávání” a diskuzi s rozhodčími :-D..
Co číslo 16 na dresu, má pro Vás nějaký konkrétní význam? :-)
Nn nosíval jsem dříve 11, ale pak jsem ji musel ještě v Olešníku odevzdat staršímu a zkušenějšímu spoluhráči Scottovi ( Zbygněv Rys ) a po návratu do Zlivi byla také obsazena dalším rysem tentokrát Vadimem Rysem, takže na mě 16 zbyla.. ale syn ji také na zádech nosí, tak snad pro něj má nějakou symboliku..
Jak hodnotíte prozatímní průběh sezóny?
Velká spokojenost pokud nám koukají ostatní na zadá.. :-D a kdyby to chtělo tak vydržet do konce sezóny, bylo by to fajn..
Patříte pravděpodobně k těm nejaktivnějším členům sestavy, kolikrát do týdne sportujete a jaké to jsou konkrétně aktivity? :-)
Dá se říct, že neustále.. :-D jak by určitě manželka podotkla.. trénink, trénink s dětmi, běh, kolo, přes zimu futsal, miluji hory, takže lyže sjezdovky, skialpy.. hýbeme se ale celá rodina a to je fajné..
Máte nějaký rituál spojený s fotbalem?
Tak tohle bude stejně dlouhá odpověď jako měl můj spoluhráč Kohy ( Tomáš Kučera, hráč kola cca 2 týdny z5 ) - nemám.. :-D
A bude podobně dlouhá odpověď na otázku, jakého sportovního či fotbalového zážitku si nejvíce ceníte a vždy na něj budete s radostí vzpomínat? :-)
No žiji současností, takže jsem rád za každou možnost se hýbat.. takže zase krátká.. :-D
Dokázal by jste si představit, že ještě spojíte fotbalovou kariéru s jiným týmem, než je Zliv?
Nemám nic v plánu, jsem Mrkvan a ve Zlivi jsme spokojenej, takové to pivko po zápase a tréninku je pro mě víc než někam dojíždět.. a pokud nebudu buď z výkonnostních nebo jiných důvodů stačit, tak mám spoustu jiných sportovních aktivit, kterým se alespoň budu moct věnovat více.. :-D
Už jistě máte přehled o vašich soupeřích v OP, jak by jste letos otipoval aspiranty na postup a sestup z OP? :-)
O postup se budeme prát snad my, Borek a D. Voda. Doufejme, že pro nás s dobrým koncem, ale sezóna je ještě dlouhá a do postupových bojů se může ještě někdo zamotat jako např. pokud bude chtít, tak Temelín nebo Srubec.. Sestup nikomu nepřeji, ale zatím to vypadá celkem přesvědčivě na Úsilné..
Čeká vás domácí zápas se Srubcem. Co očekáváte a jaký to bude zápas? Loni jste ve vzájemných utkáních neprohráli a konkrétně Vy jste si v každém z nich připsal do statistik po žlutém napomenutí. :-)
Hrajeme doma, kde jsme zatím tuto sezónu nezažili nic jiného než vítězství a vždy celkem přesvědčivé.. takže bych byl alibista, kdybych očekával něco jiného než výhru.. Srubec je kvalitní mužstvo, které ale v této sezóně střídá dobré výsledky s těmi horšími.. beru to od Vás jako výzvu, se nezapsat do análů pouze kartovým ohodnocením.. ;-)
A když jsme u těch karet, to žluté napomenutí se čas od času objeví, ale co červené karty, s těmi máte nějaké zkušenosti? :-)
Bohužel ano a to je vše, co bych Vám k tomu řekl.. ;-) Nejsem na to moc hrdý..
Dobře, touhle karetní mariáší bych okruh otázek uzavřel a na závěr dám zase slovo Vám, chcete-li něco komukoli vzkázat :-)
Snad jen popřát hodně toho štestíčka do kabiny minimálně pro zbytek podzimní sezóny.. Vám poděkovat za korektní rozhovor a rozloučit se..
Také Vám děkuji za čas, který jste věnoval rozhovoru, přeji ať Vám zdraví slouží a daří se.
Děkuji

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.