ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jsi zařazen do sestavy kola, očekával jsi tvojí výhru hráče kola, tuto sezónu již po druhé?
Opět jsem si toho všiml, až když to někdo poslal do našeho skupinového chatu, jako v minulém kole jsem byl k vítězství dotlačen. (smích)
Do soutěže jste vletěli se vší parádou, očekával jsi takto doslova suverénní?
Zatím podáváme celkem konzistentní výkony, proto nám první místo, řekl bych, patří zaslouženě. Taky se scházíme ve slušných počtech k tréninkům, což je pak na hřišti pochopitelně znát.
Kdo z týmů vám ještě může nejvíce konkurovat na 1.příčce v tabulce?
Řekl bych, že Městečko, které těží hlavně z domácího prostředí, kde se, jak jsme se přesvědčili, nehraje vůbec lehce, navíc mají kvalitní kádr. Také si myslím, že i Senomaty a Lužná budou sbírat body, uvidíme. Nikde není napsáno, že na nás nemůže sednout deka a přestane se dařit. Samozřejmě budeme dělat vše pro to, aby se tak nestalo.
Kdo je největším tahounem a bavičem v kabině?
K největším tahounům samozřejmě patří kapitán Petr Heller s jedním z nejdéle sloužícím hráčem Mšece, Ondrou Zázvorkou. Co se týče baviče, bylo by hodně těžké vybrat jen jednoho. O dobrou atmosféru v kabině se staráme tak nějak všichni.
Co říkáš na dosavadní výkony v této sezóné týmu AC Sparta Praha a věříš, že by tuto sezónu ještě mohli atakovat ligový triumf?
S aktuálním bodovým odskokem už bohužel do bojů o titul nepromluvíme, nutno říct, že naprosto zaslouženě.
Slavia hraje Ligu mistrů, co říkáš na její dosavadní výkony v této soutěži? A přeješ ji v Evropských soutěžích úspěch?
Viděl jsem oba zápasy, výkony super, Slavie má v současnosti, bohužel pro Spartu, nejlepší a hlavně nejvyrovnanější tým, ať postaví kohokoliv, odehraje to slušně, to je asi největší výhoda. Co se týče, zda jim přeji, tak vím, že se na mě bude asi spousta lidí koukat přes prsty, ale prostě mi to nejde a nedokážu jim přát úspěch ani na mezinárodní úrovni.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.