Hlasování o hráče 9. kola vyhrál Martin Trojovský z SK PETŘÍN Plzeň B.

Martin Trojovský. Že to jméno znáte? Ano, tento hráč se objevil podruhé v sestavě kola, tentokrát konkrétně v 9. kole 1.A třídy a opět vyhrál. Bylo tedy naší nutností, ale i milou povinností s ním udělat další rozhovor.

V sestavě kola nedal nikomu šanci a se svými 51,3% sestavu kola ovládl. Za ním byl s velkým odstupem Pavel Aubrecht z Radnic se 17,53% a na třetím místě s 11,69% kralovický Martin Bulín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Martine, gratuluji. Vyhrál jsi už podruhé v krátké době. Asi slušná hlasovací základna, nemýlím-li se?
V kabině jsme „áčko“ a „béčko“ dohromady, takže lidí, kteří pro mě hlasují je dost a chtěl bych jim za to poděkovat.
Jak těžký byl poslední zápas z Hrádkem?
Začátek zápasu se nám moc nepovedl, soupeř nás potrestal rychlým gólem z trestného kopu, ale hlavy jsme nechali nahoře a začali si vytvářet šance. Po několika útocích jsem dali gól a to nás nabudilo a nepřestávali jsme. Druhý poločas byl nahoru dolu, dokud jsme nedali druhý gól. Poté jsme už bránili tlak Hrádku. Jsem rád, že všechny body zůstaly doma.
Minule jsi zmínil, že hraješ futsal. Za jaký tým a máš zde nějaké cíle?
Futsal hraji za FC Remi a Bee Sting B (soutěže APF Plzeň, pozn. redakce). Hraji ho jenom pro radost, takže jediný cíl je si dobře začutat.
Utrpěl jsi někdy nějaké vážné zranění, které tě na dlouho vyřadilo ze hry?
V obou kotnících jsem měl natržené vazy, které mě vyřadily lehce přes měsíc a doteď se to se mnou táhne. Stačí jeden špatný došlap a pak to celý týden bolí. Naštěstí, musím zaklepat, poslední 2-3 roky se mi nic vážného nestalo.
Co jinak děláš, když zrovna nekopeš do míče?
Než kopnu do míče tak si absolvuji 8 hodin ve škole, poté jedu na otočku domu pro věci na fotbal a když se vrátím z tréninku, tak jsem rád za každou chvíli doma. Takže si lehnu do postele a pustím si film nebo si zahraji nějakou střílečku.
Kde vidíš svou profesní budoucnost? Čím se chceš živit?
Abych pravdu řekl, tak nevím. Celkem se zajímám o dopravu, takže někde v tomhle oboru bych si to představoval.
Jak vidíš následující zápas v Plzenci?
Věřím, že s klukama soupeře přehrajeme a odvezeme si všechny 3 body na Petřín.
Martine, děkuji za další rozhovor a doufám, ne že bych ti to nepřál, ale že jich už moc nebude. Musíme dát prostor také někomu jinému. :-D

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.