Z pozápasových oslav se neodchází snadno, říká Jan Kočí

Přinášíme slibovaný rozhovor s hráčem 7. kola, kterým se stal Jan Kočí, kanonýr ze Mšeckých Žehrovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za výkon s Oráčovem jste získal nominaci do sestavy kola, kterou jste následně ovládl. Očekával jste zařazení do top jedenáctky?
Popravdě nečekal, jelikož i všichni spoluhráči odehráli dobré utkání. Každopádně děkuji za nominaci a děkuji i za následné hlasy.
Ostrými jste pálil i nyní v Petrohradě. Bylo to lehké utkání nebo se cesta za vítězstvím nerodila vůbec snadno?
Před zápasem jsme si řekli, že musíme hlavně zachytit začátek, což se nám nepovedlo a domácí šli hned do vedení. Naštěstí jsme vždy stačili gólově odpovědět a pak nakonec i skóre otočit.
Dáváte si před sezónou cíl, kolik branek chcete vsítit?
To určitě ne. Po předešlých sezónách si dávám za cíl alespoň z těch x tutových šancích za zápas dát alespoň nějaký gól, což se teď poslední zápasy naštěstí daří.
Jak jste ve Mšeckých Žehrovicích spokojený a co byste označil jako hlavní sílu tohoto týmu?
V Žehrovicích jsem mimořádně spokojený. Máme skvělé fanoušky a lidi okolo týmu, kteří nás ženou jak na domácím, tak i na venkovních zápasech. Momentálně za hlavní sílu bych určitě poznamenal, že máme super partu, která se stále více stmeluje a poté to i na hřišti lépe funguje a bojuje se jeden za druhého. Dále ještě Honza Volf, který je vždy rozdílovým hráčem.
Kdo dělá v kabině srandu, kdo chodí pozdě, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo má hlavní slovo jak v kabině, tak i na hřišti?
Za hlavního srandistu bych zcela jistě označil P. Petra, který tuhle nálepku už nosí prakticky od dětství. Nejvíce času u zrcadla tráví nejspíš Kuba Svěchota, s gelováním má určitě plno práce. Ohledně hlavního slova je to složitější, jelikož neustále se snažím nabádat našeho kapitána Honzu Mráze, aby byl více slyšet, ale postupně se to snaží zlepšovat a věřím že to vypiluje!
Jsou v klubu postupové ambice nebo je dle Vás III.třída soutěží, kam Mšecké Žehrovice patří?
Momentálně si myslím, že III. třída je pro náš tým ideální. V budoucnu si myslím, že by se o postup mohlo zabojovat a alespoň si to potažmo na jeden rok vyzkoušet.
Jak se v kabině slaví vítězství? Zařvete si a jdete domů nebo posedíte u piva?
Myslím si, že v kabině standardně jako u jiných týmů. Teď ale stále častěji (i déle) se poté sedí na hřišti, kde nám vždy zahraje náš kamarád a spoluhráč Jakub Hůlič a neodchází se z těchto oslav velice snadno, což si dovolím mluvit i za své další spoluhráče, potažmo fanoušky.
Jak se vyvíjela Vaše fotbalová kariéra? Kdo Vás k fotbalu přivedl a kde jste vůbec udělal první krůčky?
K fotbalu mě přivedli rodiče, konkrétně teda do Nového Strašecí, kde jsem hrál od mých asi 6 let až do dorostu, kde jsem poté skončil. Dále jsem začal hrát až za nově založený tým v naší vesnici, kde hraji doteď.
Sledujete portál Fotbal u nás? Co je jeho hlavní výhodou a co byste zde naopak rád našel, ale chybí to tu?
Portál sleduji, abych se podíval, jak hráli ostatní týmy v soutěži a jak si vedou týmy z vedlejších vesnic. Mně osobně zde nic nechybí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.