Jelikož je trenér můj táta, tak mám alespoň záruku základní sestavy, směje se hráč kola Vašek Welser

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 9. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vašku, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Čeká tě nějaký příspěvek do kasy?
Děkuji za gratulaci. Jelikož zastupuji funkci pokladníka týmu, tak se mě tato pokuta netýká. Kluci to určitě pochopí. (smích)
O víkendu jste vyhráli s Včelnou. Jak bys zápas popsal?
Až na ty zbytečné branky které jsme dostali, jsme Včelnou k ničemu nepustili a odehráli jsme vydařené utkání. Od začátku zápasu jsme dávali jasně najevo, že chceme vyhrát a na těžkém terénu jsme sehráli vydařené utkání, které jsme okořenili sedmi brankami.
V dalším kole hostíte Vrábče. Co od zápasu čekáš?
Zápasy s Vrábčí máme jako na houpačce. Ale určitě se chceme porvat o každý balon a navázat na domácí neporazitelnost.
Jak hodnotíte dosavadní průběh soutěže?
Dosavadní průběh soutěže hodnotím kladně. Na to, že máme každý zápas absenci některého z hráčů na určité pozici se nám zatím vede velice dobře. Ale prostor pro zlepšení tam určitě máme a některé zápasy si prohráváme vlastními chybami.
Kolikrát týdně trénujete?
V létě jsme trénovali dvakrát týdně a musím uznat, že u některých hráčů je znát, že se někam posunuli. Třeba Kepi už tolik nesóluje a umí si i narazit, tam vidím největší pokrok ze všech. Ale teď se účast na trénincích zhoršila, takže trénujeme pouze jednou týdně.
Chodí se na tvoje zápasy dívat i tvá rodina, pokud ano, ovlivňuje to nějak tvé výkony?
Ano na moje zápasy se chodí dívat můj táta (trenér). Občas na mě řve a myslím si, že mě to v určitých ohledech ovlivňuje a moje výkony jsou pak slabší. Na druhou stranu je to výhoda, jelikož je trenér, tak mám záruku základní sestavy, takže ten řev snáším v pohodě, protože mi nikdo ze spoluhráčů nemůže nic udělat a oni to moc dobře vědí. (smích)
Proti jakému týmu se ti hraje nejlépe a jaký mančaft zrovna nemusíš?
Teď si zrovna nemůžu vzpomenout který tým mi sedí a který ne. Jsou zápasy kdy se mi daří a pak zápasy kde vypadám, jako bych nikdy nehrál fotbal. To druhé se stává častěji.
Na jakém fotbalovém stadionu se ti nejvíce líbí a kam by ses chtěl podívat?
Mezi mé oblíbené stadiony určitě patří Black Dub Arena a pak každý stadion kde musí být neskutečná atmosféra. Určitě bych dokázal vyjmenovat celou řadu stadionů ale mezi ty, které bych chtěl navštívit patří jednoznačně Santiago Bernabéu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.