Kluci v kabině si ze mě dělají srandu, že ovlivňuji hlasování, říká se smíchem Jakub Vaníček

Svými hlasy jste rozhodli o tom, že vítězem ankety o hráče osmého kola se stal Jakub Vaníček, který hájí barvy Komárova. Svým výkonem pomohl porazit Nové Strašecí, dal jeden gól, byla na něj penalta a měl i další šance.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Opět si ovládl anketu o hráče kola. Co tomu říkáš?
Vždycky se divím, co tam vůbec dělám a hlavně, když už se na to kouknu, hned vedu hlasování (smích). Nechápu, ale teď vážně, samozřejmě to potěší, i když hlavní jsou výsledky celého týmu na hřišti.
V sestavě kola byl i Tvůj spoluhráč Honza Mojdl. Co na to říkali v kabině a zřejmě tedy hlasovali pro Tebe. Co si o tom myslíš?
Nemyslím si, že kluci v kabině nějak moc hlasují, spíše fanoušci a já mám výhodu v tom, že mám fakt velkou rodinu, která určitě hlasuje a taky kamarády a kolegy z práce. Všichni tady fotbal dost sledují (úsměv).
Měli jste s Honzou nějakou sázku, že ten kdo prohraje musí něco splnit, nebo tak něco?
Neměli jsme sázku vůbec. Já se moc nesázím (smích). Jen s Honzou Šubrtem se vždycky před sezónou vsadíme, kdo dá více gólů. Šůba nedal gól už asi 8 let, takže vyhrávám (smích).
Sám jsi říkal, že v zápase s Novým Strašecím si mohl dát několik gólů. Myslíš, že kdyby jsi byl útočníkem, že by jsi ty šance proměnil?
Nemyslím, že v tom hraje roli, jestli hraju obránce, nebo v útoku. Dva roky v divizi jsem hrál i útočníka a i tady v Komárově, když je nepříznivý výsledek, tak jdu taky do útoku. Je to spíš o tom, že jsem měl trošku smůlu. Pokaždé trefím brankáře, a nebo to letí těsně vedle, v každém zápase jsem měl minimálně jednu šanci, ze které bych dal v minulé sezóně gól. Snad jsem to teď prolomil. Proti Strašecí jsem jich mohl dát minimálně tři. Zaplať pan bůh za ten jeden.
Jaká byla reakce zbytku kabiny, že jsi se v sestavě kola opět objevil a dokonce anketu zase ovládl?
Dělají si ze mě srandu, že dělám správce stránky fotbalu u nás a dávám se do sestavy kola sám a ještě ovlivňuji hlasování (smích). Hlavně mám v klubový kase pokuty jako zbytek týmu dohromady.
Máš nějaký předzápasový rituál?
Pravidelný rituál nemám. Nejlepší je ale jít po tréninku před zápasem domů, pustit si nějaký film, dát si pivko, nebo víno s dobrým jídlem a relaxovat. Ale ne vždy to tak mám (úsměv).
Co oslavy po vítězném zápase. Jak to probíhá?
Minulý rok jsme vlastně byli celé jaro v euforii a po postupu do krajského přeboru a výhře v poháru to bylo hodně veliké, neříkám že ne. Takhle v sezóně, která probíhá, s kluky posedíme a nejsilnější jedinci se sejdeme na baru (smích). Pokud nehrajeme tedy v neděli někde daleko. Tak suprovou partu, jaká je v Komárově, jsem zatím v žádném týmu nezažil.
Předpokládám, že jako většina fotbalistů i ty si po zápase dáš rád pivo. Je tomu tak, nebo upřednostňuješ nějaký jiný nápoj?
Samozřejmě si většinou pivo po zápase dám, protože mám žízeň, ale nejsem typ, co by to pil celý večer. Dám si dvě a končím. Jsem spíš na víno, nebo nějaké ty míchací drinky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.