Hlasování fanoušků rozhodlo, že hráčem 8. kola se stal sedmnáctiletý Martin Kramár z TJ Sušice

V zápase s TJ Start Luby se trefil hned dvakrát a pomohl tak svým Sušicím k remízovému stavu. Pro sedmnáctiletého Martina Kramára to však byly vůbec první dvě branky za sušické Áčko a i díky tomu si vysloužil Vaší přízeň při tomto každotýdenním hlasování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji. Ve svých 17 letech jsi předvedl slušný výkon v 1.A třídě. Jak bys zápas s Luby ohodnotil?
Děkuji za gratulaci. Rozhodně to nebyl jednoduchý zápas. Sestava nebyla kompletní, chybělo nám dost opor, navíc během hry hřiště opustil náš kapitán a také druhý stoper. Ale i tak jsme se semkli. Pro mě to byl výborný zápas, už jen pro to, že jsem dal svoje první góly za A tým.
Jak jsem uvedl, je ti teprve 17 let. Máš ve fotbale nějaké cíle? A kdo tě vůbec k fotbalu přivedl?
Cíle jsou jasné. Dostat se výše a zlepšovat se, jak jednotlivě, tak hlavně jako celek. K fotbalu mě dovedli rodiče. Od mala jsem byl hyperaktivní, a tak mně chtěli sportem utahat. Nevím, jestli se jim to povedlo. :)
Na jakém českém, popřípadě světovém stadionu, by sis rád zahrál? Popřípadě proti komu nebo s kým?
Určitě bych si rád zahrál v Plzni s Viktorkou Plzeň.
Se spoluhráči Míčkou a Kryštofem patříte k nejmladším v týmu. Projevuje se to i na nějakých povinnostech vůči starším klukům (nošení lahví, míčů, atd.)? Máš konkrétně ty nějakou stálou povinnost?
Ano. Projevuje se to hodně tím, že vzhlížím ke starším hráčům, zejména k Pavlu Hubáčkovi.Co se týče povinností, tak si s klukama vždycky nějak vyhovíme. Kolikrát nosí věci i starší, jsme přece jeden tým a fungujeme skvěle.
Před zápasem mívají hráči různé tradice, jako vyšlápnutí na hřiště správnou nohou, poklepání brankové konstrukce, atd. Máš nějakou tradici i ty?
Ano, mám takovou tradici. Před zápasem, než vkročím na trávník, před prvním hvizdem, tak se pokřižuji a podívám se na nebe.
Čeká vás houževnatá Bělá, jak podle tebe utkání dopadne?
Nevím jak dopadne, lehký zápas to určitě nebude. Ale určitě vím, že do toho dám všechno, stejně jako mí spoluhráči.
Děkuji za krátký rozhovor a ať se ti dál takto daří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.