Můj výkon byl odrazem výkonu hráčů na hřišti, protože každý z týmu tam nechal vše, říká hráč kola Martin Plachý

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Martine, gratuluji vám k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z vašeho pohledu?
Dobrý den, děkuji. Zápas z mého pohledu byl velice vyrovnaný. Po úvodním písknutí jsme byli chvíli na míči a soupeře jsme nepustili do žádné akce. To se ale začalo pomalu měnit a soupeř nás začal tlačit. Poté se nám podařilo z breaku skórovat a na chvíli uklidnit hru. Po chvilce měli hosté 100% šanci, ale hlavička z malého vápna skončila vedle šibenice. Poločas se dohrával nahoru dolu a hosté byli velice nebezpeční svými centry do vápna. Ale naštěstí žádnou šanci neproměnili. Na začátku druhého poločasu byla proti nám písknuta velice přísná penalta. Hráč, který se postavil k balónu už byl lehce psychicky rozhozený, protože se mu zatím nepovedlo skórovat a občas mu nevyšla nějaká klička. A tak jsem si řekl, že to bude dávat někam k tyči po zemi. Rozhodčí zapískal a hráč ještě chvilku stál a pak se pomalu rozeběhl, chvíli jsem si počkal, naznačil na levou stranu a pak skočil k pravé tyči. Balón letěl poměrně prudce 10 čísel nad zemí. Balon jsem vyrazil metr před sebe a hned si pro něj doskočil. Hra pokračovala a hosté čím dál více tlačili. Jejich tlakem si vytvořili přímý kop z velice dobré pozice. Přímý kop mířil do levé šibenice, ale podařilo se mi ho vytěsnit mimo bránu. Poté bylo ještě pár nepříjemných centrů do vápna, ale veškeré šance se nám podařilo eliminovat.
Jak jste byl spokojený se svým výkonem?
Se svým výkonem jsem byl velice spokojený. Můj výkon byl odrazem výkonu hráčů na hřišti, protože každý z týmu tam nechal vše a to se mi velice líbilo.
Který váš zákrok byl nejvydařenější?
Můj nejvydařenější zákrok byl podle mě chycený přímý kop, který mířil do levé šibenice v 75. minutě.
Nyní vás čeká zápas v Číměři. Co od zápasu očekáváte a jaký výsledek vás uspokojí?
Určitě to nebude snadný zápas, ale myslím, že pokud budeme hrát jako dnes a necháme na hřišti opět vše, tak máme šanci na slušný výsledek. No, nejlepší by byly 3 body, ale to je ve hvězdách.
Kdo vás k fotbalu dovedl? A kde všude jste působil?
K fotbalu mě dovedl otec a kamarádi. Od mala jsem působil tady v Jarošově, od mladších žáků, až do teď.
Máte oblíbeného fotbalistu?
Oblíbeného fotbalistu mám. Je to Eden Hazard, velice se mi líbí jeho hra a celkový um. Ale není určitě jediný. Například mám rád i Zlatana.
Kterému fotbalovému klubu fandíte?
U nás fandím Slavii, ale jinak Chelsea.
Chtěl by jste na závěr vzkázat něco fanouškům?
Ano určitě, chtěl bych jim vzkázat za celý tým, že moc děkujeme za jejich podporu a za jejich fandění v suchu i dešti a hlavně nesmím zapomenout na pyro oslavy po zápasu. Myslím si, že takové fanoušky jen tak nikdo nemá, takže ještě jednou díky!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.